App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

sover väldigt varierat

Hej Vår flicka blir 14 dagar i morgon den 5/6. Vi tycker hon sover väldigt mycket på dagarna, och vissa kvällar/nätter har vi det jätte jobbigt då hon knappt vill sova. Någon med bra tips och råd på hur vi kan få henne att vara mera vaken på dagen och sova mer/bättre på natten?

2020-06-04
Rosen8711
Rosen8711
Bebis på 4 månader

Ha också i åtanke att 14 dagar inte är någon ålder. Det är inte ”bara” att vända dygnet för någon så liten, det kommer tids nog ☺️

2020-06-05
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 8 månader

Du får börja med rutiner.. Visa henne när det är natt o dag precis så som föregående skrev.. Ljust på dagen mörkare på natten.
Min tussa är 6 veckor på söndag o hon vet när det är natt o dag sen sover hon ju såklart inte hela nätter och vill hemskt gärna sova hos mig (vilket jag inte är van vid då jag har 4 pojkar också som aldrig sov hos mig hehe) just det på dagarna oxå håll inte på att typ tassa runt heller utan ha normala dagsljud. Dammsug o sådant o prata med varandra i normal samtalston. :)

2020-06-05
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 5 månader

Hej!
Testa att låta henne sova under dagen i ett ljust rum och sen på kvällen se till att rummet är så mörkt det bara går. Det är svårt nu när kvällarna och nätterna blir ljusare men det är bara att kämpa på :) Sen kan man även testa att smygmata när man ska gå och lägga sig, dvs försöka mata medans de sover lite trixit om man ammar men lättare om man ger flaska.
Hoppas att hon börjar sova bättre snart på nätterna!

2020-06-04
Mikaela9
Mikaela9
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...