App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jobbiga nattningar

Just nu sliter jag och min man vårt hår vid nattningarna med våg snart 11 månaders. Under snart en månads tid är nattingarna på kvällen en kamp. Hen far runt i sin säng, i vår säng. Vi spelar lugn musik som vi spelat sen hon var liten. Vi sjunger för henne. Men inget hjälper. Efter 45 minuter orkar man inte försöka mer (hen är ledsen och vi trötta) så då går vi en sväng med vagnen igen och då somnar hon och man kan lyfta över henne till hens säng (i eget rum) utan problem och hen sover vidare. Så är det någon som sitter på något supertips? (På dagarna sover hon oftast utomhus i vagnen)

2020-05-31
Lfh1
Lfh1
Bebis på 15 månader

Tack för råd! Jag låser mig så vid att hen ska somna inne i någon säng, sin egen eller vår. Men era svar gör att jag tänker om lite, att det inte är fel att låta hen somna k vagnen just nu.

2020-06-03
Lfh1
Lfh1
Bebis på 15 månader

Varför inte bara köra på det som ni vet fungerar = kör i vagnen utan en massa krångel före...
Ha barnet uppe och när det är dags att sova, så tar ni ut vagnen tills barnet somnat.

2020-06-01
solskensmamman
solskensmamman

Kanske är en ide att ta kvällsnattningarna och varva kämparkvällar med barnvagnspromenader. För då vet man ju att promenaden fungerar och om det dessutom fungerar att sen lägga över henne sovande. Jag hade absolut gjort så när det fungerar nu under sommaren och varvat med att jobba på att somna i sängen.

2020-06-01
ma78
ma78
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...