App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skriker vid vila och läggning

Hej. Varje gång hon ska sova så skriker hon minst 30 minuter. Har testat att mysa och varva ner innan vi lägger henne i sängen, ge välling eller ersättning innan hon ska sova, vagga i famnen, ligga bredvid men det är som inget fungerar. Det är som att hon är rädd för att somna och sova. Så fort hon vaknar kan hon också börja skrika. Är det för många intryck eller är det något annat? Hon sover två vilor om dagen. En vid halv nio till ca 10 och sen ett/halv två till tre/halv fyra. Lägger henne för natten runt sju. Hon är trött och gäspar/gnuggar ögonen men är det att hon blir övertrött att vilorna och läggningen ska vara närmare varandra? Börjar bli tokig för att jag vet inte vad vi ska göra.

2020-05-29
Mikaela9
Mikaela9
Bebis på 3 månader

Hon är tio månader, sover i eget rum och har en speldosa som brukar spela och lysa upp lite i rummet. Har testat med en nattlampa och utan samt med eller utan speldosan. Hittills har speldosan funkat bäst. Sen på natten är de kolmörkt men på morgonen är de ljusare i rummet.

2020-05-29
Mikaela9
Mikaela9
Bebis på 3 månader

Hur gammal är hon? Sover hon i egen säng? Spjälsäng? Har ni det mörkt i rummet eller lampor tända (tänker på kvällen då)? :)

2020-05-29
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...