App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Skynda på bekräftat missfall

Hej alla! Jag fick tyvärr veta att jag fått missfall idag. Skulle vara i v 12 men den lille slutade växa redan vecka 4-5. Nu ligger jag hemma och väntar på att det ska ut av sig själv. Hur lång tid tar det? Kan man skynda på det? Hur länge är man hemma från jobb? Haft väldigt milda smärtor o små blödningar men ”visste” nästan innan de sa på gyn. Som att kroppen berättat för mig tidigare trots stor mage, bröst och allt sånt. Ni som upplevt liknande går gärna dela med er Med vänlig hälsning, en sorgsen familj

2020-05-22
Tråkiganyheter
Tråkiganyheter

Vill tillägga, om det kan hjälpa någon annan i framtiden, att det hjälpte att röra på sig. Nu har jag blött i en vecka men mer i två dagar. Vill också tipsa till andra i samma situation att fokusera på allt man har i livet som man är tacksam för. Vi kommer nog att vara starkare efter det här för att vi valde just den vägen. Vi har gråtit floder och har en stor sorg i oss men kommer att överleva. Är glad för att så många runt om mig vet för vi hann att berätta för många. Har fått så mycket kärlek.

2020-05-25
Tråkiganyheter
Tråkiganyheter

Beklagar, det är hemskt !
Ville bara säga att du har rätt att vara hemma i 7 dagar från jobbet i vanliga fall utan läkarintyg men nu med Corona så är det väl 2 veckor. Det är bara att ringa jobbet och sjukanmäla. Men kolla gärna upp detta med 2 veckor på kris hemsidan. Karensdagen är också borttagen och den får du ansöka om att få betalt på fkassans hemsida.

2020-05-23
Izzy_cat
Izzy_cat
Bebis på 12 månader

Tack för era svar. Använder sällan forum men så skönt att slippa känna sig ensam. Tack för att ni delar med er. Tråkig sak vi har behövt gå igenom. Min nästa jobbdag är om tre dagar och lär bli hemma då för vi har ingen toalett nära utan måste gå en bra bit förbi mycket folk. Hade önskat att de stora klumparna hade kommit ut färdigt först innan jag går till jobb igen. Vi hoppas på att det går bättre nästa gång

2020-05-23
Tråkiganyheter
Tråkiganyheter

Jag beklagar. Har också varit med om två missed abortion. Båda gångerna fick jag tabletter från bm. Första gången blödde jag inte mer än en vanlig mest och andra gången så forsade det genom trosor och byxor.
Tänker på din fråga eftersom du redan börjat blöda på TROR jag detta kan pågå lite längre än en vanlig mens och du kommer tyvärr märka av klumpar.

2020-05-22
Emme91
Emme91
Gravid i vecka 13

Fick ett missfall i höstas, även det konstaterat i v.12-13 men fostret dog precis som för dig tidigare. Fick en tablett på sjukhuset och skulle ta nästa tablett dagen efter hemma, men fick dagen därpå jättestora kramper i magen och blödde extremt mycket så fick åka in och blev inlagd en natt.. så hemskt att mitt i all sorg också ha så extremt ont. Jag blev hemma från jobbet ungefär en vecka. Men i februari blev vi gravida igen och är nu i v.18 och bebis mår bra, styrkekramar och lycka till er!

2020-05-22
Malin123
Malin123
Gravid i vecka 18

Första missfallet var jag hemma två veckor. Var helt förstörd och hade inte klarat att börja jobba efter en vecka så blev sjukskriven.
Andra gången fick jag missfall på jobbet , var ledig tre dagar efter de enligt schema (så inte sjukanmäld något ).
Så hur länge man är hemma är ju väldigt inviduellt.

2020-05-22
Svenssonrebecka
Svenssonrebecka
Gravid i vecka 25

Jag vet inget som skyndar på, mer än att jag själv försökt att röra på mej istället för att bara ligga ner i soffan/sängen.
Rätt som det är så kommer det igång av sig själv.
Jag tror inte att man blir sjukskriven, jag har inte blivit det iallafall (4 mf/ma) utan klarat mej med någon dag eller klarat av det på en helg. En gång blev jag inlagd i 2-3 dygn pga störtblödningar och då sjukskrev jag mig själv dessa dygn, sen har jag varit på jobbet igen (och mått skit). Kanske borde jag tagit hela veckan man kan sjukskriva sig själv, men tyckte att "det här har kvinnor klarat i alla tider, så då klarar jag det med" men nu tycker jag att det var onödigt... Särskilt som jag flera gånger jobbade under tiden som jag väntade på att det skulle starta, Det hade jag inte gjort idag utan varit snällare mot mig själv och varit hemma i väntan, så man kan gråta när man vill...

Lycka till!

2020-05-22
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...