App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hjälp mej tack!

Hej. Är gravid i v 31 och undrar om det är någon mer som har klåda på magen , och om någon har nåt bra tips på va som funkar å lindra med? Undrar även om de e någon som har att de kliar i benen. Som restless legs. Håller på att bli galen! Använder magnesium men tycker inte de hjälper tillräckligt. Otroligt tacksam för alla tips! Mvh anna

2020-05-21
Anna80
Anna80
Gravid i vecka 32

Jag hade också problem med restless legs under graviditeten med första dottern. Minns hur jobbigt det var! Kallt vatten som någon annan skrev fungerade bra för mig, i kombination med att promenera lite varje dag.
Har i efterhand fått höra att det kan hjälpa att utesluta socker från sin diet men hittar inget stöd för det i litteraturen, kanske värt att prova?

2020-05-22
KajsaBj
KajsaBj
Barn på 2 år och 11 månader

Jag fick klåda på fotsulorna, handflator, mage och ben och fick tips om kylbalsam. Detta tog jag på på kvällen innan jag la mig för det blir lite kladdigt. Inte helt optimalt men värt att prova.

2020-05-21
Adlit
Adlit
Gravid i vecka 17

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-05-21
Adlit
Adlit
Gravid i vecka 17

Jag hade jätteproblem med restless legs under min graviditet. Jag hittade nåt slags tryckbandage med kardborreband som jag satte på vaderna. Kommer inte ihåg vad de hette men de hjälpte en del. Sen badade jag fötterna i kallt vatten varje kväll. Det hjälpte lite mot kliandet men också svullnaden. Massage på benen är också skönt. Hoppas du hittar något som lindrar för det är hemskt 🙈

2020-05-21
Emliew
Emliew
Barn på 2 år och 7 månader

Jag smörjer mage o bröst med vanlig hudlotion typ. Det har räckt för mig.

2020-05-21
Sollilja
Sollilja
Gravid i vecka 35

Hej. Ja är medveten om att de e fullt normalt. Men de ja va ute efter va tips som lindrar.

2020-05-21
Anna80
Anna80
Gravid i vecka 32

Det du beskriver är helt normalt magen kliar för att den växer smörj med mjukgörande eller baby olja.. Restless legs är ett symptom som många upplever i slutet på graviditeten. Helt normalt :)

2020-05-21
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...