App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Täppt & snorig bebis

Har en 7veckors bebis som har sen födelsen varit förkyld fram&tillbaka men nu sista veckan har det blivit värre. Hon har haft svårt att amma och andas och vill bara sova på mitt bröst, vi använder nässug & koksalt och rengör flera gånger om dagen, har även haft i bröstmjölk. Inget hjälper!! Blir så ledsen att se henne såhär och tänker om man kan åka in för denna orsak? Är ändå rädd att hon ska få lunginflammation

2020-05-20
Linafeliciaa
Linafeliciaa
Bebis på 1 månader

Är det verkligen förkylning? Låter otroligt ovanligt att en nyfödd skulle bli förkyld, barnet är skyddat med antikroppar ett bra tag efter födseln. Dessutom vara förkyld i 7 hela veckor.
Läge att kolla upp noga!
Det kan vara trånga gångar i näsan och då hjälper det kanske inte så mycket att ni håller på och fixar så mycket.

Boka in er på BVC eller kontakta barnkliniken och påpeka andningsbesvär + svårt att äta.
De måste ta er på allvar...

Lycka till!

2020-05-21
solskensmamman
solskensmamman

Finns ett spray du kan köpa ist för de där nedrans pippetterna.. Dom är helt värdelösa. Kommer inte på va den heter nu men det är iaf i flaska o du typ spolar rent näsan. Den är helt underbar använde den på vår 2 åring när han va förkyld och du får använda den från 0 år :) den finns på apoteket :)

2020-05-21
MrsRoos
MrsRoos
Bebis på 1 månader

Håller med om att ringa 1177 om du känner dig orolig och bebis har svårt att äta. Vill också tipsa om physiomer, använt massvis till mina små ❤️

2020-05-20
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 3 månader

Hej! Jag har åkt in med min dotter då jag var orolig kring detta. jag har ringt och rådfrågat och då har jag fått åka in. Ring 1177 och rådfråga dem! Hoppas det blir bättre snart! Jobbigt när de små inte mår bra!

2020-05-20
Nisimo
Nisimo
Barn på 1 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...