App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känner mig konstant som världens sämsta mamma

Vet inte vart jag ska börja men jag går iaf omkring med en konstant känsla av att jag är världens sämsta mamma. Varje gång hon skriker känner jag att jag måste gjort något fel. Hon är 4 månader och är sen några veckor supergnällig. Hon måste bli underhållen hela tiden, annars blir dar skrik. Hon brukade sova hela nätter själv i bedside crib., nu kan hin bara sova på mig. För varje dag blir jag tröttare och mer ledsen... Vet snart inte vart jag ska ta vägen. Jag gör ju så gott jag kan. Jag hinner inte ta hand om mig själv alla, jag är med henne hela dagarna och får en promenad med hunden ensam på sin höjd. Allt detta gör att jag känner mig som världens sämsta mamma och ibland undrar jag hur jag ska orka.. Någon som känt liknande? Skulle iaf kännas bättre om jag visste att jag inte var ensam :(

2020-05-19
ememe92
ememe92
Barn på 1 år och 8 månader

Du är verkligen inte ensam i det här! Min lilla tjej har varit supergnällig i perioder och sovit uselt, krånglat med maten och bara velat bli buren men det blir bättre! Försök ta så mycket hjälp du kan av familj och vänner och fortsätt vara nära och finnas där. Det är verkligen utmattande när de vill bli underhållna varje sekund, för oss kom det en stor vändning när dottern började krypa vid 7 månader, då blev hon såå mycket lugnare och mer harmonisk.
Du är inte en dålig mamma!

2020-05-20
Sigge19
Sigge19
Barn på 2 år och 1 månader

Kanske snart dags att bytas av i föräldraledigheten?
Eller att din partner får i princip 100% barnansvar de dagar båda är lediga, så kan du göra annat då.
Kolla möjligheter att partner går ner i tid tex tar varje måndag ledig och då kan ta ut FP lör+ sön + mån = förlorar inte inkomst på att vara lediga med er.

Sen låter det som att barnet inte får i sig tillräckligt med mat, så mata mer och oftare, fyll upp med ersättning ifall du tycker att det underlättar.
MYcket mat = nöjd bebis. Iallafall mycket, mycket nöjdare!

2020-05-20
solskensmamman
solskensmamman

Vet precis vad du gåt igenom. Jag har varit med om precis samma sak när min son blev fyra månader. Det är ett steg i barnets utveckling. Om du har appen preglife så står det där om barns olika utvecklingssteg och vad man kan förvänta sig. Finns även en annan app som heter Växa och upptäcka världen. Den har jag och tycker den är jätte bra. Men kostar 39kr om jag inte minn fel. Min son ville inte sova själv. Bröta en massa på nätterna. Ville hela tiden bli buren och uttråkad snabbt. Mer gnällig än innan. Vill Inte vara hos någon annan än mig. Inte ens pappa dög. Han krångla även en massa med maten. Åt mindre men oftare. Jag har haft det super jobbigt o varit konstant trött. Nu är han på väg ut ur detta steget så börjar bli bättre. Han blir 5 månader nu den 25. Så stå ut. Det blir bättre.

2020-05-20
Nilee
Nilee
Barn på 1 år och 8 månader

Hej, du är verkligen inte ensam i dina känslor. Jag har fått jobba jättemycket med att inte tycka att jag är kass som förälder. Det är fortfarande lätt art hamna där men jag försöker allt jag kan att jag gör mitt bästa och att det inte går att göra mer än det. De flesta, om inte alla, har bog någon gång känt såhär. Och barn skriker ibland, min äldsta är två år drygt och så har vi en tremånaders och det kommer gånger där det inte går att göra mer än att vara nära och försöka rida ut det. Ibland får siktet vara att bara överleva dagen. Du gör alldeles tillräckligt tror jag, försök kanske hitta situationer där du gör bra och låt dig få känna dig bra. Lycka till!

2020-05-20
FredrikBrln
FredrikBrln
Barn på 1 år och 7 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...