App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Matsäck bb

Är fundersam över vad min sambo kan ta med sig för något att äta på till förlossningen så han inte måste springa fram och tillbaka till pressbyrån. Några förslag?

2020-05-16
Anla94
Anla94
Bebis på 8 månader

Vi hade med fyra matlådor med mat vi tog upp från frysen när vi åkte in, allt gick snabbt men han hade mat hela tiden på bb med! Och några mackor och dricka i kylväskan, maten kunde vi lägga i en kyl väl på plats

2020-05-19
CarolineR14
CarolineR14
nyfödd bebis

Okej, ska kolla med min barnmorska hur det fungerar:)
Tack för svar. Ha det gött!

2020-05-18
Anla94
Anla94
Bebis på 8 månader

Okej, tack för svar:) hoppas de är lika snälla på vårt sjukhus, (skövde) ;)

2020-05-18
Anla94
Anla94
Bebis på 8 månader

Fergie, min förlossning tog 2 dygn men min man fick bara vara med under en viss del av förlossningen , fick ta hela första värkarbetet själv , han fick komma lagom tills dom tog hål på min fosterhinna och jag fick ta lustgas.... efter att jag fått eda och skulle samla kraft fick jag paj och bm var snäll och erbjöd honom en oxå, men de är inte säkert dom är lika snälla överallt, men brukar finnas maskiner på de flesta förlossningar där man kan köpa lite micro mat annars :)

2020-05-17
FamS9
FamS9
Bebis på 9 månader

Beror på vilket sjukhus du ska föda på. Vi var på Södertälje sjukhus och där fanns det varm mat även till partner. Inget som ingick visserligen men väl värt det för att slippa besväret.
Så dubbelkolla gärna med det sjukhus du ska till hur det är där.

Och om det är så att han bara får vara med på förlossningen så kan det ändå vara bra att se till att han har något att äta. Min förlossning tog 30 timmar och jag tror inte att min partner hade varit så glad om han inte kunnat få mat under den tiden ;)

2020-05-17
Fergie89
Fergie89
Bebis på 9 månader

Tyvärr får din man endast vara med under själva förlossningen så han behöver inte ta med sig en massa mat. Du får ju mat och min man fick även han lite mat när jag fick så dom var supersnälla:) tror dom brukar vara snälla överallt, så en måltid erbjuder dom honom säkert :)

2020-05-16
FamS9
FamS9
Bebis på 9 månader

Just nu så får man väl ändå inte lämna förlossningen om man väl är där.

Om man har med sig frukt och mackor i kylväska och kanske lite godis som uppigande om det blir långdraget.

Om det finns möjligheter att värma maten så är det väl bara att se till att ha en portion att ta med ur frysen innan man åker.

Glömde helt att ta med mat till mannen vid första förlossningen, åkte in vid 3 på natten. Men då fanns det ju inget öppet utan han fick några mackor av personalen.

2020-05-16
ma78
ma78
Barn på 3 år och 2 månader

Frågan är om man får lov att gå ifrån förlossningsavdelningen när man väl är där med tanke på coronapandemin. Är nog inte riktigt samma möjlighet att röra sig på sjukhusområdet nu. Det är ju besöksförbud och man måste uppvisa kallelse om man har inbokade besök.
Där jag ska föda erbjuds mamman varm mat gratis och partnern kan köpa mat med swishbetalning. Får inte lov att förvara egen mat i deras kylar längre eller värma egen mat. Kan ju ta med egen kylväska med mat man kan äta kallt som sallad, smörgåsar tex. Frukt och energibars funkar ju bra som snabb energi. Ta med sånt som ni vet att ni verkligen kommer att bli sugna på! Förra förlossningen blev jag sugen på söt dryck och salta kex/chips. Blir inte så mycket ätande i fullt värkarbete🙈 Vattenflaska är super så slipper man spilla med muggar och sugrör. Hade med en flaska fun light saft som jag spädde i vattenflaska.

2020-05-16
Sahra11
Sahra11
Bebis på 9 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-05-16
Leab
Leab
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...