App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vilket BB ska man välja i Stockholm?

Någon som fött barn i sthlm och varit nöjd med sin plats för förlossning? Jag har svårt att bestämma mig för plats. Bor norr om stan

2020-05-12
Stinanyb
Stinanyb
Gravid i vecka 26

Födde vår första dotter på gamla KS i Solna (blev hänvisade pga fullt på alla andra sjukhus). Vården var bra, ganska slitna lokaler men inget man stördes av.
Vår andra dotter föddes nu i oktober på BB Stockholm (det var ju dock innan Coronautbrottet). Vi var supernöjda! Otroligt gulliga och omtänksamma barnmorskor och undersköterskor. Det blev ett skiftbyte mitt i men det skötte de hur bra som helst, hade överlämningen till nya skiftet inne på rummet tillsammans med oss. Hade även lyxen att få ha två barnmorskor och en uska efter det, den ena barnmorskan brukade endast undervisa nu för tiden men ville vara med på några förlossningar och ”hängde på” den ordinarie bm. De frågade såklart om det var ok innan. Hotellet var fint men vi stannade bara en natt och åkte hem tidigt dagen efter för att komma hem till storasyster.

2020-05-22
KajsaBj
KajsaBj
Barn på 2 år och 11 månader

Födde min dotter på BB Stockholm i mitten av april. Min sambo fick vara med innan och under förlossningen och sova kvar med oss på eftervården (vi fick åka hem ca 8 h efter förlossningen).
FANTASTISK personal där, så omtänksamma och förstående.

Lycka till! 🌸

2020-05-21
MammatillMochN
MammatillMochN
Bebis på 1 månader

Födde dottern på Danderyd. Var väll ganska nöjd, kände att jag inte direkt fick den hjälp jag ville med amningen när jag hamnade på BB (hade jätte problem med amningen) hamnade sen på Patienthotellet och där var det mycket bättre. Däremot läkarna och sköterskorna på operation (gjorde kejsarsnitt) var topp!

Sonen födde jag på Karolinska Solna. Och hade den bästa upplevelsen där! Hade förlossningsrädsla innan, men mina sköterskor gjorde så jag absolut inte var rädd. Jätte pedagogiska och läste igenom mitt förlossningsbrev ordentligt och följde det till punkt och pricka, helt underbara var dom. Jag var Topp nöjd med Karolinska.

2020-05-13
Arleheim
Arleheim
Barn på 2 år och 1 månader

Vi hamnade på nya KS då det var fullt på BB Stockholm. Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse och hade vi hamnat på Danderyd så hade inte min sambo fått vara med på både förlossning och eftervård i 2 dygn. Jag kan verkligen rekommendera nya ka. Fantastisk personal och fräscha faciliteter...

2020-05-12
Mary200405
Mary200405
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...