App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kissnödig direkt efter toabesök

Någon med liknande bekymmer ? På efterkontrollen såg allt ok ut. Kommer och går, vissa dagar är allt som vanligt andra dagar känner jag mig kissnödig hela tiden..

2020-04-27
HannaaMamma
HannaaMamma
Gravid i vecka 13

just det - vårt barn är 2 1/2 mån.

2020-05-26
Hannahw
Hannahw
Bebis på 11 månader

Hej. Jag undrar om du fått nån ordning på dina problem. Jag har likadant. 6-7 veckor efter förlossningen blev jag plötsligt kissnödig konstant. Har kollat uvi. VAr hos gyn förra veckan och hon kunde inte se något framfall eller liknande. KÄnns bättre när jag sitter eller ligger, men så fort jag ställer mig upp eller går så blir jag kissnödig. Skitjobbigt. Slutar med att jag helst inte går ut eller fixar hemma heller för blir så trött på känslan av att behöva kissa hela tiden. Svara gärna ni som haft liknande problem!

2020-05-26
Hannahw
Hannahw
Bebis på 11 månader

Hej, hade samma besvär ett tag efter förlossningen och förklaringen jag fick var att en kan ha svårigheter att få ut ”allt”. Tipset jag fick var att ställa mig upp efter jag hade kissat färdigt och sedan sätta mig ner igen. På så sätt får man ut ”allt”.

2020-04-28
MaggiB
MaggiB

Jag hade mer att jag gick och småläckte efter jag hade kissat. Precis som om jag var bedövad och trodde jag hade kissar klart men inte hade det.
Kändes också ibland som om själva urinledaren skulle "trilla ut" på nåtta sjukt sätt (svårt att förklara) haha.
Hade så i ungefär 5 månader efter förlossningen.

2020-04-28
Mikros
Mikros
Bebis på 17 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...