App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Orättvisan

Sverige.. landet där man definitivt gör skillnad på folk och folk. Är du från kändis Stockholm.. ja men då får du följa med din partner under alla faser i förlossningen nu i pandemi tider. Du får en säng på förlossningen brevid din partner som får extra mjuka och fluffiga kuddar! Och vi tar självklart in er vid första lilla värk känsla som kommer. Ni behöver inte vänta tills det blir outhärdligt och ungen nästan hänger utanför, som resten av Sverige just nu. Och skulle det bli kejsarsnitt, ja men då får du en operationsdress så får du följa med in och stötta din partner medans vi gör snittet, du får vara med även där. Och sen när allt är klart så checkar ni båda in på bb såklart. Ja men det är klart att ni båda ska få mysa på bb under pandemitider. Bara för att resten av Sverige har restriktioner så ska inte ni behöva ta del av dom! Ni och ert barn är viktigare än andra gravida i små städerna runt om i Sverige!!

2020-04-26
Maj20
Maj20
Bebis på 6 månader

Fast om det du skriver stämmer, att det är skillnad på hur reglerna ser ut beroende på vem man är så är det ju helt galet! Alla är väl lika mycket värda och alla står vi väl lika inför lagen eller restriktoner i detta fall? Egentligen tycker jag att dessa restriktioner är bra och nödvändiga med det gäller ju att alla följer dom och inte bara vanliga Svenssons! Vi lever ju i en situation där alla kan bära smittan, vem du är spelar ingen roll. Jag begravde min farbror som gick bort i covid idag, så är det någon som tänker och följer restriktioner så är det jag!! Men som sagt, det ska ju gälla ALLA då!

2020-07-02
March
March

Mikros denna tråden är 2 månader gammal, ingen svarade på inlägget eftersom där fanns flera liknande haha

2020-07-02
FamS9
FamS9
Bebis på 6 månader

Tänkte skriva precis som mikros. Lägg ner nu! Så pinsamt att du har kopierat och klistrat in exakt samma text i flera inlägg men inte vill föra diskussion. Säger som tidigare - sök vård, din ilska är inte hälsosam

2020-07-02
Niam92
Niam92
Bebis på 6 månader

Du har skrivit exakt det här inlägget tidigare och mer än en gång.
Du ville inte heller hålla någon diskussion, utan mest spotta tillbaka på dom som var av en annan åsikt.
Faktan du skriver om stämmer inte heller.
Lägg ned nu.

2020-07-02
Mikros
Mikros
Bebis på 14 månader

Vet inte vart du födde. Men där jag ska föda får pappan vara med hela tiden? Men inte lämna rummet.

2020-07-02
matildauu
matildauu
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...