App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Stockholm, FU!

Jag bor i Skåne.. och här anses en frisk symptomfri partner som jävla spetälska.. han får knappt vara med på förlossningen, och han får absolut inte vara med på bb.. han är bannad ta mej fan överallt! Men i Stockholm, får han vara med på förlossningen, kejsarsnitt, och på bb.. Stockholmarna är ÖVERPRESTERANDE i % gällande smittade i Corona.. nu är jag JÄVLIGT förbannad.. eller det handlade om att det va en såkallad influenser som skulle föda sitt barn? Varför ska vi ha dessa restriktioner om inte stockholmarna behöver det? Det är ju där Corona finns.. jag blir fanimej rädd för hur idiotisk Sverige är.

2020-04-26
Maj20
Maj20
Bebis på 6 månader

Förstår inte riktigt varför du ska sitta och klaga här med alla dina inlägg? Detta är ju någonting du får ta med dom som har bestämt detta. vi kan inte ändra på besluten. Sen borde du nog också läsa på lite ang detta då det inte bara är Stockholm pappan får vara med på förlossningen. Som du antyder.
Tex står det så här ang Nyköpings lasarett och Mälarsjukhuset : En anhörig får följa med på förlossningen. Besök på regionens sjukhus är inte tillåtet alls om besökaren har luftvägssymtom, till exempel hosta eller andningssvårigheter.Endast en vuxen närstående får besöka BB. I mån av plats får den övernatta.
Och som jag hittar så värkar NÄSTAN alla sjukhus i Sverige tillåta partnern vara med på förlossningen, OM DOM INTE HAR SYMTOM!
Som jag har förstått det då jag har läst dina tidigare inlägg, så skriver du att du har diagnoser så du har svårt med det sociala och ångest, jag skulle om jag var du då prata med din barnmorska och be henne prata med förlossningen om du kan få dispans eller nått.
Hoppas iallafall att allt går bra med förlossningen ändå

2020-05-04
Arleheim
Arleheim
Barn på 2 år och 7 månader

Tröttnade du inte på den förra tråden som du startade? Varför börja en ny för du lär inte få något annorlunda resultat här där alla bara håller med dig och klappar dig på ryggen. Uppenbarligen är det inte så I Stockholm som du kan se från tidigare kommentarer så sluta ge dig på alla. Situationen är olika jobbig för alla och jag vill inte förminska hur du känner men jag tror inte det här forumet är rätt väg. Som många i din tidigare tråd skrev så tycker jag verkligen att du ska gå prata med någon om din frustrationen för att få hjälp med att hantera situationen. Jag önskar dig all lycka med din förlossning.

2020-05-04
Adlit
Adlit
Bebis på 1 månader

Men ge dig... Jag ska föda i Stockholm och det är långt ifrån den där jävla rosafluffiga bubblan du målar upp. "får komma in vid minsta lilla värk..." jävla fjanteri, vi blir också hemskickade om vi inte är långt gångna nog. Vi skyfflas också från sjukhus till sjukhus om det skulle vara fullt. Partners får inte följa med vid undersökningar och RUL. Ditt Stockholmshat är fruktansvärt tröttsamt och löjligt. Alla jävla Stockholmare åker inte runt på fjällresor i tid och otid...

Jag har fullt sjå tillsammans med partner att undvika offentliga platser och att handla innebär enorm ångest för mig - visar han mInsta symtom så är han portad från förlossningen. Vissa får inte följa med alls, vissa är portade från BB efteråt. Vi som är höggravida här är fan lika jävla oroliga eftersom vi har mest smitta i landet...

Så din tanke om att det är special treatment är skitsnack. Det är okej för partners att följa med in på förlossningen i mellersta och norra Sverige också. Det är inte bara Stockholm som har så.

2020-05-04
Hinken
Hinken

Fick min andra sin för 10 dagar sen. Pappan fick följa med på förlossningen så länge han var symtomfri och fick bara vara med på BB dagtid men fick åka hem på kvällen. Vi födde i Linköping.

2020-05-03
lindanåbo
lindanåbo
Bebis på 7 månader

Är Stockholmare och födde mitt andra barn för 4 veckor sedan. Min man fick vara med på förlossningen, men inte på BB, så han fick åka hem medans vi fick stanna kvar. Nu var det mitt andra barn så blev inte lika ledsen när han inte fick stanna, eftersom man har lite mer koll än när man är helt nybliven förälder. Dock fick pappor till mödrar som hade genomgått kejsarsnitt eller hade komplikationer stanna.
Dom ville också att man skulle hem så snart som möjligt då dom behövde rummen. (Jag låg i ett rum för 2 mammor)
Sen på återbesöket fick han heller inte följa med.

2020-05-03
MrsStenvall
MrsStenvall
Bebis på 7 månader

Denna kommentar har tagits bort av en moderator. Läs vår uppförandekod för att ta reda på mer.

2020-04-26
Maj20
Maj20
Bebis på 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...