App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tips på filmer om förlossning!

Hej! Bara en månad kvar och alla föräldragrupper och profylaxkurser är inställda... Jag såg så mycket fram emot dem denna gången då jag var gravid över sommaren förra gången och då fanns det inga (plus att sonen kom 6 veckor tidigt). Min barnmorska tipsade mig om filmerna på denna sidan https://app.emarketeer.com/a/plink/​row/v1-t13j3SHcM7T2YTuhSALEzU0n4qsfO​qOAHD0oEn1ps5Y.html och jag tycker att de gett mig en hel del, och hoppas att de ska hjälpa någon annan också! Om någon har andra tips så dela gärna med er!

2020-04-21
Edenofsweden
Edenofsweden
nyfödd bebis

https://youtu.be/9sIel2oaUug
Asabea Britton, en barnmorska som även har Instagram @asabea. Superbra föreläsning! Hittade den igår kväll och imorse startade förlossningen, så mycket hon sa som följde med mig! Hoppas det kan hjälpa fler!

2020-05-21
Edenofsweden
Edenofsweden
nyfödd bebis

Hej. Jag var på föreläsningar på Södertälje sjukhus innan jag födde och dom var verkligen så bra. Nu vet jag att dom har gjort filmer som man kan kolla på. Har dock inte sätt just dom för att jag redan fött. Men sök på bb Södertälje på fb så har dom lagt upp filmer där. Hopps de kan va till någon nytta :)!

2020-04-29
Liinneaa
Liinneaa
Bebis på 4 månader

Vet inte om man kan hitta dem via youtube men det finns ju de svenska avsnitten " En unge i minuten"

2020-04-22
ma78
ma78
Barn på 2 år och 5 månader

Vad roligt att du nämner den, tittade slaviskt på den när den visades på TV och det var faktiskt det jag sett där som dök upp i huvudet vid förra förlossningen! Bra tips!

2020-04-22
Edenofsweden
Edenofsweden
nyfödd bebis

Inte riktigt vad du är ute efter kanske men googla ”ond born every minute”, väldigt bra serie från en förlossningsklinik i England. Finns även ett program som visas kl 9.00 varje vardag på kanal 5 från en norsk förlossningsklinik:)

2020-04-22
Niam92
Niam92
nyfödd bebis

Vad glad jag blir att det hjälpte någon mer än mig! Gillar videorna från karolinska, tycker de är tydliga och gav mig en hel del. Min förra förlossning började med vattenavgång med snabbt eskalerande värkar sen tog det bara 1 h 45 min tills var han ute så jag har ingen aning om hur det ”ska” gå till. Mitt förlossningsbrev börjar med ”behandla mig inte som en omföderska för jag känner mig som en förstföderska!” :-)

2020-04-22
Edenofsweden
Edenofsweden
nyfödd bebis

Super tack för länken. Jag och min man har mest kollat lite förlossningsvideos från bloggorskor för att se hur det kan gå till.
Länken du skickade är ju mer praktiskt info och lite mer info vad partnern kan göra (en av klippen som fanns i länken iaf) och detta var exakt vad min man ville se och höra så han tackar för länken :)

2020-04-22
FamS9
FamS9
nyfödd bebis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...