App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Börjar bli väldigt trött - vaknar varannan timme

Har en drygt tvåmånaders bebis som vill äta i snitt varannan timme på natten. Inga problem med att amma men när han ska sova sen så är det svårt att få honom till det! Oftast får man hålla honom i famnen och sen lägga ner honom i babycriben bredvid men han är så sjukt lättväckt så slutar ofta med att man får ta upp honom igen..detta resulterar i att det inte dröjer länge innan han vaknar igen så jag får inte alls mycket sömn just nu...är förhoppningsvis en kort period men skulle behöva lite pepp och tips! :)

2020-04-20
Linneablomman
Linneablomman
Bebis på 8 månader

Testa att ge mer mat, under hela dagen och inför natten

2020-04-20
solskensmamman
solskensmamman

Vår dotter är likadan, håller henne ca 20 min tills hon kommer i djupsömn eller till att man kan lyfta hennes arm utan att hon reagerar- då går de lägga ner henne. :)

2020-04-20
SandraM
SandraM

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-04-20
SandraM
SandraM

Är han vaken/ dåsig eller sover han när du lägger ned honom? Bebisar som somnar i famnen och sen vaknar till i sin säng efter en sömncykel (30-50 min) kan ibland bli förvirrade och ledsna pga det. Även vi vuxna "vaknar" till då och då för att se vart vi är, det har vi burit med oss i arv sedan långt långt tillbaka för att se så man inte är i fara.
Om du inte kan lägga ned honom i vaket tillstånd, så håll honom i famnen tillräckligt länge så han hamnar i djupsömnen (efter ca 20 min).
Kan ju också helt enkelt vara en period :) Har en 7 månaders och man tycker det är perioder var och varannan månad haha.
Hoppas det löser sig snart så du får lite sömn

2020-04-20
Mikros
Mikros
Bebis på 13 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...