App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vad sover er bebis med?

Jag undrar lite hur det ser ut där er bebis sover på natten. Jag har en tjej på 2,5 månad och hon sover i sin spjälsäng och har gjort det från början. I spjälsängen har hon en lång elefant som blir som en ring (som ett babynest) sen sover hon på en pandakudde och har en filt på sig. Nu när hon är mer rörlig känns det som elefanten börjar vara i vägen för henne. När började era barn sova "öppet" i spjälsäng och ska man börja använda täcke som hör till sängen istället för att använda filt? Är rädd att det är lättare för henne att komma under täcket och inte kunna andas.

2020-04-20
Nybliven mamma
Nybliven mamma
Bebis på 8 månader

Hej jag har en pojke som är lika gammal som din dotter, han sover med vanligt täcke som hör till spjälsängen, han slutade sova med filt när vi tog bort babynestet för ca 1,5 månad sedan då han började använda kudde (en vanlig).
Det har hänt att han hamnat under täcket 1 gång under dessa veckor, då sov han i en body (han hade kräkts ner alla pyjamasar) Den bodyn var tyget av modell glatt och glansigt så han ''gled'' av kudden. Men det gick ingen nöd på honom. Vet inte hur länge han låg under täcket men han mådde bra. Värre för mej som mamma ny vaken och förtvivlad och funderade 'hur en 4 veckors bäbis kunde ta sej ur en spjälsäng! Allt som allt, det är inte alls vanligt att han kommer under täcket!, däremot vaknar man nästan alltid med honom utan täcket :)

2020-04-20
Lilla Mamma
Lilla Mamma
Bebis på 8 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-04-20
SandraM
SandraM

Vi slutade med babynestet när hon var 6 månader för då började hon tycka det var trångt märkte man. Hon sover alltid bara i blöja för hon blir för varm i pyjamas (varmt hemma och hon är väldigt varm av sig). Sen har hon som en teddy/fleece-filt över sig. Jag är lite feg angående täcke än, trots att hon är bra på att putta bort filten från ansiktet om hon råkar dra upp den.

2020-04-20
Mikros
Mikros
Bebis på 13 månader

Mina barn har aldrig sovit öppet, vi har haft en lång orm som man med rullar ihop ( de är 3,5 och 1 år) som ett babynest samt enbart pyjamas och snutten, mina barn har varit så varma. runt 6-8 månader har jag börjat med tunn kudde och täcke..

2020-04-20
Johannaske
Johannaske
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...