App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kvällsrutin

Hej! Min tjej är 5,5 månad. Skulle behöva lite tips på kvällsrutiner? Jag ammar förutom på kvällen för då brukar hon få en flaska för att bli ordentligt mätt. Hon vill ändå inte sova så vi får alltid sitta o gunga henne på pilatesbollen tills hon somnar.. men hur gör ni för att de ska förstå att de är läggdags? Samt hur mycket sover era små på dagen? Tack :)

2020-04-15
MatildaochLo
MatildaochLo
Bebis på 11 månader

Har ni provat brios vyssan lull till sängen? Smidigt för då kan man vagga sängen istället

2020-08-03
Påfågelöga
Påfågelöga

Har en 5-månaders som vi precis slutat vagga. Har varit ganska traumatiskt. För mig och min partner alltså... haha. Vi har nu börjat lägga ner honom och spela vaggvisor från Spotify. Ganska högt tills han börjar lugna ner sig. Nappen får vi stoppa i var 3e sekund då han plockar ut den hela tiden.... Har en liten filt som jag har runt hans ansikte medan han somnar. Buffar lite i rumpan.

Han har klagat MYCKET nu de första gångerna. 50 minuter första kvällen. 30 andra. Hoppas det kommer bli bättre snart. Vi har gjort en pakt att vi inte ska vagga något mer nu eftersom han då är omöjlig att lägga ner och han sover sämre av det.

Hoppas du får till det!!

2020-08-03
jenn_91
jenn_91
Bebis på 7 månader

Nu är inte min son så liten längre men i den åldern sov han varannan timme på dagen. Och behövde gungas/vaggas tills sömns på kvällen, vilket vi behövde göra tills han va cirka 1år då började han somna genom att ligga i sängen och vi låg bredvid 😊

2020-04-16
Niam92
Niam92
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...