App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Få ert barn att somna

Hur lyckas ni få era barn att somna? Får hålla på i timmar med min 2 månaders.. mata, vagga, mata. Hon är jätte trött och somnar i famnen men vaknar till så fort jag lägger ner henne.. Testat liggamma men nej; hon kan snutta i över 1 timme. Ger även ersättning så hungrig är hon inte. Bara snuttig men tar inte nappen heller :(

2020-04-06
SandraM
SandraM
Bebis på 9 månader

När min mamma passade dottern, på 3 mån, en stund på dagen hade dottern svårt att komma till ro när hon skulle sova. Jag hade lagt ned mitt nattlinne i skötväskan och när dottern fick det intill sig somnade hon.

Oftast somnar hon inte själv utan hon behöver också vaggas och vara mätt för att somna. Jag försöker ibland att bara ligga bredvid henne i våran säng efter hon har ätit, sjunga och klappa på henne för att hon inte ska vänja sig vid vaggandet (det blir ju så tungt efter en stund) och det funkar ibland.

Jag har också märkt att hon ibland sover bättre på sidan när hon är mätt, vilket fungerar på dagen när vi har uppsikt över henne. Det

2020-08-21
Reeebex
Reeebex

Hej, länken går inte att öppna. Kan du skriva vad låten heter?

2020-08-21
Caroline_an
Caroline_an
Bebis på 5 månader

Spela den här på repeat, det hjälper för min dotter, hon somnar mycket snabbare och lättare. Jag låter den stå på även under sömn, hon sover mycket tyngre och bättre med det på. Bara lite lågt i bakgrunden.

https://open.spotify.com/album/20nr​iVIUUt0d39shB6TsJi?si=4ncaMNv2Tk6WKy​dVAJGOOA

2020-08-05
Maria___
Maria___
Bebis på 14 månader

Jag brukar lägga en varm vetekudde i bebis säng en stund innan jag lägger henne så det är varmt och gott. Funkade toppen med min första som var lite mer svårsövd, den här somnar själv i sin säng än så länge 😄 (tänk bara på att det kan bli väldigt varmt om du provar, det kanske måste svalna lite)

2020-04-07
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 8 månader

Har en pojk på 7 veckor som har väldig kvällsoro. Får gå rundor och guppa med honom i bärsele. När han sedan sover hårt(kan peta och ha mig utan att han reagerar allt för mycket) lägger jag mig på rygg i sängen och tar av selen så han fortsatt ligger på min mage. Där får han ligga ett tag innan jag försiktigt lägger över honom i sängen. Vyssar sedan lite, har tvärmörkt i rummet och lämnar rummet. Funkar oftast!

2020-04-07
samh
samh
Bebis på 8 månader

Hej! Vi hade samma problem. Vi testade dock att vira in honom i en filt när han låg i famnen och ammade för att sedan kunna lyfta ner honom i vaggan. Det funkade ibland då han fortfarande kände värme när man la ifrån sig honom! Värt att testa iallafall =)

2020-04-07
Linfra90
Linfra90
Barn på 1 år och 7 månader

Min dotter vaknar 1-2 ggr. Somnar vid kl 23 och brukar kliva upp vid kl 9-10. Hon somnar däremot jätte snabbt på nätterna, äter och däckar.


Däremot när vi ska lägga oss på kvällarna så tar de timmar :(

2020-04-07
SandraM
SandraM

Min dotter är två månader och hon brukar somna själv i sängen eller att man bara håller en hand på henne tills hon somnar. Har gjort det till en vana att hon inte ligger kvar för länge hos mig efter hon ätit. Sen har hon även fått sovit i sängen dagtid för att lära sig att det är där man sover. Sen kan hon även sova i vagnen och bärsjal dagtid. Ibland funkar det jättebra att bara lägga ner henne och andra gånger går det sämre, tror bara det är att försöka få in det i rutinerna. Jag undrar lite hur sover era på natten när de väl har somnat? Hur ofta äter de och vaknar på en natt?

2020-04-07
Nybliven mamma
Nybliven mamma
Bebis på 8 månader

Hej Sandra. Min dotter är 2,5 månad och jag har samma problem. Hon sover jättefint i famnen men så fort man lägger ner henne vaknar hon. Vet inte om det beror på att man hållt i henne för mycket att hon blivit van. Dock brukar hon somna i bärselet och sedan lägger jag henne väldigt försiktigt i sängen. Detta fungerar inte allas gånger utan får ligg amma henne i säkert en timme. På dagarna försöker jag få henne att somna i vagnen och ut på promenad. Säg till om du har några tips :)

2020-04-07
Mamma till celine
Mamma till celine
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...