App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tjej på snart 2 år vägrar sova i sin egen säng i sitt rum hela natten

Hej på er! Som rubriken lyder så har vi problem med att få vår dotter till att sova hela natten i sin säng i sitt rum. Just nu sover hon ca 3 timmar där sen är det bara att hämta henne. Försöka lägga henne ner i sin säng igen och få henne till att somna är helt omöjligt då hon får panik bokstavligen. Vi har hennes resesäng uppe i vårt rum som hon får byta till när hon väl vaknat på natten. Vad ska vi göra? Vi vill ju så gärna att hon ska sova hela natten igen som hon gjorde för ca 1 månad sedan. Fyller 2 i juni!

2020-03-29
themoberg
themoberg
Gravid i vecka 17

Har tjejerna, 2 och 4,5 år i samma rum men vi har en extramadrass för mamma eftersom jag oftast sover delar av natten i deras rum. Vaknar jag så går jag in till våran säng men ibalnd så sover jag hela natten där för det är bbekvämare. Vill inte att hon ska komma och sova i vår säng, min man sover tillräckligt dåligt som det är.

Jag hoppas att det snart ska bli bättre men mellantjejen var ganska gammal innan hon klarade hela nätterna själv.

2020-03-30
ma78
ma78
Barn på 2 år och 10 månader

Sover hon i spjälsäng än? Sonen fick nyss eget rum och ny säng, en 90 säng utan ben. Han vaknar minst 1 gång på natten och kommer in gåendes till oss om inte vi hinner in till honom först, oavsett så går en av oss och lägger sig i hans säng med honom, sambon somnar oftast, jag ligger kvar tills sonen somnat sen smyger jag tillbaka till vår säng. Tänker att jag vill undvika att lägga han i våran säng då det känns som att risken är att han vänjer sig vid att han ska få sova i vår säng. Så får bli en del spring på nätterna ett tag tänker jag. zzZzZ Hoppas ni hittar en lösning som funkar för er.

2020-03-30
Ostbåge91
Ostbåge91
Bebis på 2 månader

Om ett barn tidigare sovit hela nätterna i sitt rum men nu vägrar så är det nog bara en fas där barnet just nu behöver mer närhet. Sånt går i perioder :)

2020-03-30
Niam92
Niam92
Bebis på 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...