App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tredje barnen

Hej! Har två barn som är födda 2014 och 2016 och nu har jag och min man sagt att vi vill ha en tredje barn😍 Min fråga är hur var er tredje förlossning? Och hur var det att gå från två till tre barn?

2020-03-25
B ynskog
B ynskog
Barn på 3 år och 7 månader

Min tredje förlossning blev en igångsättning den med, precis som andra. Det tog ca 2,5 timmar från första värken innan hon var ute.

Det var ju större skillnad mellan att få 2 arn än att få det tredje. Då var de andra barnen 4 år och 2,5 så de kunde leka en del med varandra. Mest jobbigt när alla vill ha mamma samtidigt men sen var trean ganska nöjd som bebis.

2020-03-27
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Att gå från två till tre för oss har faktiskt inte varit så jobbigt, utan lillebror följer med överallt och är en lugn och lättsam liten kille.

Förlossningen med honom gick snabbt och tog 2h från första värken, en jätte bra förlossning. Däremot var graviditeten för djävlig och jag var sjuk mycket och mina fötter svullnade upp så jag inte kunde gå.
När jag var gravid med tjejerna har jag enbart haft lite problem med foglossning, deras förlossningar har också varit snabba med 9h respektive 2h 50min från första värk.

2020-03-26
Mandat
Mandat
Bebis på 9 månader

Mina 2 första förlossningar var ganska snabba från första känning till bebisen var ute (10 timmar respektive 5 timmar). Med tredje barnet gick jag med värkar till och från hela dagen så allt som allt tog det 21 timmar från första känning till bebisen var ute. Själva förlossningen var annars lik, jag har endast haft lustgas och bad/värme vid alla 3. Mina 2 första barn är födda några dagar före bf, min tredje kom på bf +3... Att gå från 2 till 3 barn var inte så jobbigt då mina 2 äldsta döttrar är bästa kompisar och leker jättefint ihop så jag har gott om tid för bebisen. Ibland märker man dock att man är en vuxen för lite, när alla 3 barn behöver hjälp exakt samtidigt, haha. Mina döttrar är födda 2011, 2015 och 2019 så jag har inte tätt mellan mina barn och det är perfekt för oss. Lycka till!

2020-03-25
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...