App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hcg värde lågt? Missfall? Psoc?

Hej! Vill bara skriva av mig, känner mig så ensam och så ledsen. Jag har haft blödningar i 3 veckor. Vet inte varför. För 2,5 vecka sedan hade jag och sambon sex. Igår gjorde jag ett gravtest som visar gravid i vecka 1-2. Pga blödningarna så ringde jag gyn, imorse var jag där och gjorde kissprov och undersökning. Undersökningen visade Pcos, och en blodansamling. Samtidigt skriker en sköterska ifrån dörrhålet ”negativt!”. Blev såklart helt förstörd då jag och sambon försökt skaffa barn i 7 månader. Läkaren ville försäkra sig och säger att vi ska göra blodprov också. Under dagen så har jag sett på 1177 att svaret har kommit. (Se bild, http://www.bilddump.se/bilder/20200​325153420-95.140.187.121.jpeg ) Låter väl positivt tänkte jag? 90 och man ska ha över 50 för att vara gravid.. Nu ringde hon och sa att det ser ut som att jag är eller har varit gravid, i vilket fall som helst så är isf fostret ofriskt, hon sa att de tex kunde vara utomkvedshavandeskap. Jag ska tillbaka på fredag för ett nytt blodtest och se så värdet har gått upp. (När man googlar om havandeskap så står de att man har riktigt ont osv, jag har inget ont alls?) Men de kan ju vara något annat somsagt.. Jag hittade denna sida https://www.google.se/amp/s/www.bil​liga-tester.se/nyheter/hcg/amp/ där de står vad om är ”normalt” hcg värde i vecka 4 som jag isf skulle vara, där står de 40-1000. Då är ju jag inom ramen? Har jag inte rätt? Sen är jag såklart ändå super orolig pga blödningarna.. känner mig bara så ensam som blev så glad pga försökt så länge och har tappat hoppet, sen händer allt det här. & är det ngn annan som har pcos som kan förklara för mig hur man går vidare nu, när man försöker bli gravid? Medicin? Ivf? Känner mig helt lost jag som alltid vill veta vad man ska göra härnäst. Läkaren sa ngt om att det där går vi vidare med isf i höst pga corona och sommar och allt och då kände jag mest nej?! jag kan inte vänta! Privata kliniker har väl öppet i sommar?

2020-03-25
AnneliLinnea
AnneliLinnea
Försöker

Jag har PCOS och är nu gravid i V.17. Jag fick en jätte smärtsam mens två veckor efter jag redan haft den och efter det blödningar i ca 4-5 dagar med 4 dagars mellanrum utan smärta men som pågick i iaf nästan två månader. Jag hade inte ett positivt grav test förrän jag var i V.5 fast jag var inne på undersökningar och tog prover angående blödningarna. Men det var ingen som såg någonting om en graviditet. När jag sedan blev skickad på tidigt ultraljud hade jag fått en rejäl blödning precis innan, men upptäckte när jag kom dit att jag hade haft två foster. Det ena hade dött men den andra hade överlevt och det var det enda dem kunde komma på som förklaring annars hade ingen något svar angående mina blödningar.
Jag gick innan vi började försöka på en jättebra föreläsning ifrån en tjej som går under namnet Vulverine. Vet att hon är ganska högt belastad men lägger ut kurser och har forskat i över 10 års tid på just kvinnans cycle och vad som påverkar hur man kan få hjälp och även vad man kan göra själv för att hjälpa till. Googla hennes namn så borde det komma upp. Hoppas du fick några mer svar efter att du tog proverna. Lycka till!!!

2020-03-27
jenniferjennifer
jenniferjennifer
Gravid i vecka 17

Jag lider själv av PCOS och jag sökte hjälp hos en privat gyn. Där fick jag först testa hormontabletter, men dessa funkade inte på mig så blev istället hormonspruta och har idag en son på 2 månader. Så hade jag varit du hade jag vänt mig till en privat klinik istället så får vi hoppas dom kan hjälpa dig även i dessa tider! 😊

2020-03-26
NickieS
NickieS
Bebis på 2 månader

Jag har haft utomkvädeshavandeskap och jag blödde i 6 veckor utan att förstå varför, men ingen smärta . Sen gick vägledare sönder och jag fick akut ont. Det blev ambulans och operation då jag höll på att förblöda

2020-03-26
Teskedsgumman
Teskedsgumman

Ingen?

2020-03-26
AnneliLinnea
AnneliLinnea
Försöker
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...