App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Någon mer som vart med om det här? Första maten

Har en son på fyra månader. Han fick prova sin första riktiga mat idag. Mosad potatis med lite bröstmjölk i. Vi gav honom lite på fingret, ungefär tre gånger, det var verkligen inte mycket. Han verkade gilla det och var nöjd och glad efter. Men efter ungefär en timme så flippade han ur helt, min sambo råkade nysa högt och vår son började gråta. Händer ibland att han blir rädd för höga ljud men då brukar d räcka med att ta upp honom så blir han glad igen. Den här gången grät han oavbrutet, hulkandes i ca två timmar. Inget hjälpte! Tillslut lyckade vi få honom att lugna sig och amma men varje gång han pruttade så började han gråta. Han gråter inte ofta och när han gör det har han ett ganska lugnt skrik, folk brukar till o med kommentera att han har ett väldigt snällt skrik. Därför jag reagerar på att nåt känns fel. Är så orolig för att han ska ha fått ont i magen av maten. Hur gick d för er när ni gav mat till er unge första gången??

2020-03-20
BFnov19
BFnov19
Bebis på 4 månader

Tror inte dw har med magen att göra om han skriker å
Gråter för högljud. Visst det är fullt normalt. De allra flesta barn blir rädda för höga ljud. Speciellt plötsliga ljud. Ibland släpper de ibland håller de sig ganska länge. För min pojke som är en snart 2 åring håller nu allt på att släppa sig, rädd för såna där olika slags ljud. Blir bättre. Men de helt olika ju:-) tänk på han är 4 månader nu och kan se och allt mycket bättre än som en 2 månader ex.

2020-03-21
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Vi har börjat mata vår son nyligen också. Har märkt av att han pruttar mer och dessutom luktar det! 😅

Kan ju va så att ditt barn fått lite magknip.. testa börja med frukter istället, finns ju semper burken med mango, den var en höjdare här hemma :)

2020-03-21
Adamsmommy
Adamsmommy
Bebis på 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...