App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Förvärkar!?

Hej! Tror jag börjat få förvärkar som jag känner av neråt buken/kissblåsan. Känns liksom som knivar som hugger till emellanåt. Nån mer som känt på detta sätt?

2020-03-17
Ida1106
Ida1106
nyfödd bebis

Det är när bebsien trycker sig ner mot bäckenet, förvärkar är något annat. Undrade också hur jag skulle veta att jag hade förvärkar.... Sen kom de en dag... Och då vet du att det är förvärkar och inget annat 😂 det är som jäkligt smärtsamma sammandragningar. Sammandragningar är när magen blir hård. Det är dock skillnad på förvärkar och kramp i ligamentet som håller i själva livmodern kan också vara bra att veta. Har haft det med. Kramp i ligamentet gör att du får jäkligt ont som mensvärk men magwn blir intw hård. (är i v. 40)

2020-03-18
SarahLovisa
SarahLovisa
nyfödd bebis

Ja, det är bebis som sjunker djupare, inte förvärkar. Känt det i flera månader, men intensivt senaste veckan. bf+1 idag.

2020-03-18
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Det beror nog på att barnets huvud stöter emot musklerna i bäckenbotten. Jag har haft så i flera månader av och till. Helt normalt. Men ibland gör det sjukt ont.

2020-03-18
lucypearl
lucypearl

Jag har också känt som knivhugg ner i underlivet när bebisen har tryckt sig neråt, dock har jag känt detta flera veckor innan förlossningen 🙈

2020-03-17
FamiljenM
FamiljenM
nyfödd bebis

Så tyckte jag det kändes när bebis fixerade sig, liksom ilade till utan f*n. Hade förvisso inga förvärkar men värkarna brukar kännas mer molande i början 😊 du kan alltid ringa din barnmorska eller förlossningen för rådgivning om du är orolig 🙏🏼

2020-03-17
Ajsingbajsing
Ajsingbajsing
Bebis på 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...