App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

När lägger ni eran 2 månaders ?

Hej! Som nybliven förälder har jag funderingar kring det här med att lägga bebisen för natten. Min lilla flicka brukar ofta somna i soffan ( i sitt neste) vid 20-21 på kvällen. Är lite väl tidigt för mig att gå upp till sängen för att sova. Hur hade ni gjort ?

2020-03-16
HannaaMamma
HannaaMamma
Bebis på 2 månader

Min dotter har alltid somnat för natten runt 18.30-19, sen hon var en månad. I början kunde hon vakna kring 2-3 tiden på natten men då fick hon mat och sen somnade om. Vid tre månader slutade hon äta på natten och sov mellan 19-6 och det fortsätter hon med än idag.

2020-03-18
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 25

Jag hade väl lagt henne för å sova när hon e trött för natten sen gått upp? Du behöver inte sova bara för att hon sover.

2020-03-17
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Min son är precis 3 månader och han somnar i min famn på kvällen efter ersättningsflaska vid typ 19. När han sover helt lägger jag honom i sitt babynest i soffan och när upp honom i det när jag vill gå och lägga mig. Börjar bli lite tungt att bära på det sättet men kör på det tills jag tycker han är redo att sova i sängen på övervåningen när man inte är där vilket jag inte tror är riktigt än. På dagarna sover han bara i vagnen vid promenad eller i min famn, omöjligt att lägga ner honom utan att han vaknar 😅

2020-03-17
FkVk
FkVk

HannaaMamma - vid 2 månader behövs inte så mycket rutin mm kring sömn, de är fortfarande väldigt små. Läs gärna denna artikel från Rulla Vagn som ger väldigt bra info kring sömn 0-12 månader!

https://rullavagn.nu/blogg/stora-guiden-om-bra-somn-for-bebisar-allt-du-behover-veta-om-forsta-aret/

2020-03-17
EmmaKMA
EmmaKMA

Hur länge sov han då när han somnade vid 19-20 tiden ?:)

2020-03-17
HannaaMamma
HannaaMamma
Bebis på 2 månader

När vår son var så liten sov han i våra famnar eller i sitt babynest i soffan med oss och vi tog honom med oss när vi la oss för natten. Runt 3 månader började han visa att han behövde sova i lugn och ro tidigare och det var först då vi började lite smått med nattningsrutin. Först la vi honom vid 20-tiden och sedan blev det ännu tidigare. Nu är han 10 månader och somnar oftast runt 19.

2020-03-17
Liviem
Liviem

Våran tjej som är tre månader brukar vi lägga mellan 21-23 beroende när hon visar tecken på att hon är trött. Då lägger vi henne i babynestet i hennes säng och så somnar hon av sig själv. Ibland har vi baby monitor om vi vill titta på tv på nedervåningen eller så kryper vi upp i vår säng och tittar på film.

2020-03-16
Foppatofflan
Foppatofflan
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...