App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Eksem?

Hej! Jag är gravid i vecka 37 och har senaste veckan fått mer och mer klåda på magen. Nu har det blivit en hel del röda prickar trots att jag smörjer den minst 3 ggr om dagen... Idag upptäckte jag att jag fått som eksem på insidan överarmen och ner under armhålan samt en del prickar på ovansidan händerna som kliar.. Någon som varit med om samma? Borde jag kontakta BM? Tacksam för svar!

2020-03-11
Gravid i vecka 39

Glömde skriva att det var tips genom apoteket att det kunde vara skabb och vi pratade med en doktor om biverkningar i nan vi testade Tenutex just pga att inte många gravida vill vara försökperson

2020-03-14
SarahLovisa
SarahLovisa
nyfödd bebis

Vi började klia massor för två veckor sen, jag började sen min sambo.. Hos mig började det med utslag i armhålam, sen baksida överarm, sen mage därefter slutet v ryggen och rumpan... Vi bestämde oss för att testa Tenutex som är mot skabb och tvättade alla kläder. Det var nog skabb i vårt fall för nu har prickarna börjat läka fort. Dock har jag fått lite biverkningar från krämen i form av rödflammig på magen men jag smörjer in mig med babyolja och kräm två gånger per dag och nu 3e dafem känns det redan bättre.

Är i v. 40

2020-03-14
SarahLovisa
SarahLovisa
nyfödd bebis

Jag hade lika dant när jag var gravid, har dock problem med eksem och det blev värre när jag var gravid. Jag fick kortison utskiven av min hudläkare och då försvann eksemen snabbt. Och nej det var inte skadligt för barnet att smörja med kortison.
Men prata med din bm så kanske du kan få tips på en annan salva eller testa mildison som är en svagare kortison.

2020-03-12
Neeeaahh
Neeeaahh
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...