App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

GRAVID och NAVELBRÅCK

Hej på er alla 🙂Jag har en liten son på snart 1 år och 4 månader och är nu gravid i vecka 11 med andra barnet. Jag är glad över min graviditet, men känner mig nu jätte orolig och ledsen över att jag troligt vis har fått ett navelbråck 😢 Är det någon annan där ute som också haft eller har navelbråck som kan berätta lite om det, så jag kan bli lite lugnare i mitt mamma hjärta 💜 MVH Elin

2020-03-11
87Elin87
87Elin87
Gravid i vecka 14

Och ang sparkar inifrån så har det inte känts på nåt särskilt sätt. Återigen har jag ju inget att jämföra med, men alla 3 har varit pigga krabater, speciellt mellandottern, men det gjorde nog inte mer ont än för andra gravida när bebisen får in en riktig fullträff.

2020-03-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Nä, jag har aldrig haft besvär av det alls! Möjligen nu vid senaste graviditeten att det var lite ömt om jag tryckte med fingrarna på naveln, men det kanske det kan vara även utan navelbråck, jag har ju inget att jämföra med. Ta inte ut nåt i förskott, be att de har koll på dig och prata med din bm om du känner dig orolig. Och njut av graviditeten, låt inte ett stackars navelbråck dra ner dig. 💛

2020-03-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Hej 😃 å tack så mycket för ditt svar, känns ju skönt att veta att man inte är ensam om att ha problem med navelbråck samtidigt som man är gravid. Får jag fråga om du hade ont eller kände någon form av obehag av ditt bråck ? Hur blev det när bebisen i magen började sparka och trycka inifrån ? MVH Elin.

2020-03-11
87Elin87
87Elin87
Gravid i vecka 14

Hej! Grattis till graviditeten! :) Jag har 3 barn. Under min första graviditet upptäcktes mer eller mindre av en slump att jag har ett 4-5 cm långt navelbråck som jag förmodligen haft hela livet. Har aldrig märkt av det. Läkaren sa att man åtgärdar inget sånt under graviditeten utan det enda som skulls kunna hända är att bråcket börjar puta ut lite när magen blir större, men det gjorde det aldrig på mig. Jag har efter detta alltså fått 2 barn till och har nämnt mitt bråck för bm varje gång, men de har inte sagt så mycket om det så jag kommer nog att fortsätta leva med det tills jag dör. ;)

2020-03-11
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...