App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kiss- och 💩 problem

Min son är född 201506, i juni blir han 5. Han vägrar gå på toaletten, alltid bråk och body tackle när man ska få honom på toa, aldrig gå på toa självmant. Vi har tränat på detta sedan 201806.... kissar och bajsar på sig mer än gärna.. Det är väl inte skönt att gå i det?! Men nej han har absolut inga problem att göra det, kissar ner sig eller bajsa på sig. Har någon likadant problem och har tips? Vi är helt frustrerade och vet inte vad vi ska göra😰😭 Han har fått lilla syster 201905. Har är extremt svartsjuk och det har inte gått över. Kissandet och bajsandet var innan han fick lillasyster och nu är det bara värre.... HJÄLP!

2020-03-10
silvercolibri
silvercolibri
Bebis på 10 månader

Han har ingen blöja och vill inte ha en. Han bara går till toaletten i tid och kissar ner sig, eller så kissar på sig för att han är upptagen för att gå på toaletten. Går inte på toa när man påminner honom, ofta får jag släpa in han på toaletten (mkt bråk och gråt) och lyfter honom på toa. Tror att han gör det av trots bara. Han är torr på natten, aldrig kissar i sängen

2020-03-11
silvercolibri
silvercolibri

Testa lägg en bit av en kökshandduk eller liknande i blöjan.
Eller köp inlägg till tygblöjor så känner han när det blir blött och obehagligt det kan funka.

2020-03-11
hanna199001
hanna199001

Har ni pratat med bvc? Jag vet inte när vården tycker att barn ska vara blöjfria men när de närmar sig 5 år är det nog bra om de har kommit en bit... Det ska ju finnas både hjälpmedel och metoder man kan testa, så mitt råd är att ta kontakt med bvc.

2020-03-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...