App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Postafen

Vet inte varför mitt namn är som det är. Någon som har erfarenhet av Postafen? Har ätit det sedan vecka 10 då jag blev rekomenderad av barnmorska att äta dessa mot mitt illamående . Jobbar med mat och kunde helt enkelt inte gå till jobbet. Första barnet och har ingen erfarenhet alls, har löst på några forum att man kan äta hela graviditeten, själv klart har jag provat att sluta men så fort en tablett missas så blir jag liggandes och mår så fruktansvärt.... någon som har erfarenhet av att äta Postafen en längre period?

2020-03-08
Kass i magen
Kass i magen
Gravid i vecka 18

Prpstafen är ju receptfritt och går att äta under hela graviditeten så hjälper de så kör på de!
Annars finns ju starkare på recept som oxå går bra under hela graviditeten. Be om lergigan comp eller primperan istället då :) jag åt/äter båda

2020-03-10
FamS9
FamS9

Ja för mig hade de ingen verkan utan blev bara trött av dem. Fick Largigan comp, som man också blir trött av, men dessa innehöll lite koffein. Hjälpte bättre, men jag kräktes och mådde illa till ett par veckor efter v20 ändå. Men blev mycket värre om jag missade att ta tabletterna...
Dock vet jag inte om alla barnmorskor skriver ut dessa. Min sa att de inte var några problem att ta dem, och andra vill helst inte.

2020-03-10
Premiemamma
Premiemamma
Barn på 2 år och 8 månader

Förstår dig helt och hållet, har mått så illa i början av denna graviditet. Jag åt tabletterna kanske 7-8 veckor innan det gick över. Jag hoppas att det går över flr dig snart!

2020-03-10
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 24
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...