App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bärsele

Har en 3 månader (och 21 dagar) gammal liten pojke. Han gillar att bli buren och jag tänkte börja använda vår bärsele. Jag har provat några gånger att bära honom i den men han verkar inte gilla att sitta med ansiktet inåt. Han vill ju titta framåt och försöker vända huvudet och blir tillslut irriterad. Ni som använder sele, när har ni vänt utåt?? hittar inte så mkt info och jag har en begagnad babybjörn, nån äldre klassisk model.

2020-03-07
BFnov19
BFnov19
Bebis på 7 månader

Tror att du helst ska ha en baby som är bra på att hålla upp huvudet innan du vänder ansiktet framåt. Sen handlar det om att inte ge barnet för mycket intryck men alla barn är olika.

Min äldsta var väldigt sen med att bli stadig i nacken medan mina tjejer var tidiga med det.

2020-03-08
ma78
ma78
Barn på 2 år och 7 månader

Rekommendationerna är väl att dom ska vara stabil i nacken och runt 5månader. Men tänker att du känner ditt barn bäst och känner nog av när han är tillräckligt stabil, kan ju börja med korta stunder. Jag hade en äldre babybjörn sele först vet inte om den var gjord för att ha framåtvända tyckte aldrig om den riktigt fick även ont i ryggen av den och fick aldrig riktigt till det. Kan annars rekommendera en ergobaby 360, brukar finnas beg till bra pris.

2020-03-07
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 35
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...