App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Svårt med namn

Är så himla svårt att bestämma ett namn på bebisen i magen detta är min första av de andra könet efter 4 st av samma kön o jag vill så gärna att det ska bli rätt 😭 jag har ett favvonamn men vet inte om det kommer passa när bebis väl kommer.. Hur ska jag göra? Har bf om ca 2 månader men den lär antagligen komma tidigare.. För den senaste ungen va namnlös en vecka och det va oxå jättejobbigt när dom till och med på BB började fråga om namn rätt så direkt.. Hur tycker ni vi ska göra, har ni några förlag på hur vi ska tänka? Kan tillägga att jag till och med blivit tveksam till de redan fastspikade mellannamnen eller ett av dom iaf..

2020-03-05
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Hehe va roligt o gulligt på samma gång 😍 jaa är ju just det som är grejen med de första 3 va namnen liksom klara sen kom minsta o va namnlös I 1 vecka o nu denna vill jag inte ska vara namnlös.. Är så rädd att det ska bli fel..

2020-03-05
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Vi har 3 döttrar. Med de 2 första hade vi namnen bestämda innan, ingen tvekan alls. Med 3an däremot hade jag ett favoritnamn men min man var tveksam, och plötsligt började jag också tveka.. så vi körde ett namn per dag i 5 dagar, dvs en dag hette hon Signe, nästa dag hette hon Hilda osv, så vi liksom fick smaka på namnet under en hel dag. Det var lite roligt när mormor och farmor mfl frågade "Vad heter hon idag?". 😍 Tillslut bestämde vi oss dock för ett namn, men hon var ju i princip namnlös en vecka och det hade aldrig hänt förut. Lycka till!

2020-03-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...