App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Börja på dagid

Jag behöver råd Som det ser ut just nu så måste jag börja jobba när min son är runt 1år. Pga av pengar mässigt och mina mamma dagar tar slut. Men känner att jag hellre vill vara hemma längre. Sonens mormor är hemma och ledig hela dagarna, och kan ha han varannan vecka för jag ska kunna jobba men är det shysst att lämna över så för att jag ska få mer tid hemma med honom?? För mormor känner han ju redan och är trygg hos Men är man ego om man börjar jobba för att få vara med han varannan vecka?? Pappan har ett jobb som gör att han ej kan vara hemma. Hur ska man göra för det ska bli rätt?? (första barnet)

2020-03-03
Ellabella91
Ellabella91
Bebis på 5 månader

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-03-03
89sandra
89sandra
Gravid i vecka 14

Vi har vårt barn hos farmor och farfar för att vi föredrar det framför förskola. Min man jobbar heltid, jag jobbar ca10-15 h/vecka och det fungerar hittills bra. Började testa detta i höstas. Det var från början idé från farmor och farfars sida som vi alla föredrog.

Så jag skulle absolut rekommendera andra det om man har möjlighet. Kanske svårt om man jobbar 40h/vecka, men även där är alla olika.

För egen del har det känts bra för oss då sonen alltid har fokus av en erfaren vuxen, har turen att vara på landet med djur. Hans språk har exploderat och lär sig nya ord varje dag. Så för oss var det här absolut bäst och jag är så tacksam att vi får ha det så här, plus att farmor o farfar älskar de små stunderna de får ha med sitt barnbarn.
Vi slipper även gråt vid lämning och jag känner mig så trygg med denna anordning.
Sen så vet jag att en del föredrar förskola, så du får väl gå efter ditt barn. Du känner det allra bäst☺️

2020-03-03
Premiemamma
Premiemamma
Barn på 2 år och 8 månader

Alla har olika förutsättningar och det är det viktigaste att tänka på! Det finns för och nackdelar med allt och ingen (väldigt få iaf) lösningar är perfekta. Men man får hitta ett sätt att få ihop pusslet utan att det kostar för mycket stress och ångest. Vissa barn älskar förskola och trivs superbra, andra trivs mindre bra eller så går det hitta lösningar genom mor- / farföräldrar för att lösa livet. Man ska inte må dåligt över att man behöver jobba, och om din mamma vill ta varannan vecka så kör ni på det så länge det funkar!

2020-03-03
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 7 månader

90 dagar****

2020-03-03
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Pappan kan föra över dagar till dig eller ta 90 månaders pappa ledig? Om du inte visste. Om de är redan också borta. Så ibland måste man ta såna risker för att få de tryggt och kuna leva med ekonomin

2020-03-03
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...