App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Coronaviruset, förskola och små barn

Nyfiken på vad och hur ni tänker kring coronoaviruset. Har era barns förskolor gått ut med några direktiv om hur de hanterar smittan? Och hur de gör med barn som varit i riskområden? Håller ni era barn hemma? Och/eller kommer ni att göra det? Har era större barn frågat er något om viruset? Vad har ni svarat?

2020-03-01
Okonkret
Okonkret
Bebis på 10 månader

Anser att det är precis samma hets kring coronaviruset som vid svininfluensan. Vi människor är rätt bra på att oroa och panika.
Precis som svininfluensan så skrivs det hela tiden om nya smittade. Corona precis som svininfluensan är dödlig för de äldre och personer med nedsatt immunförsvar eller någon typ av lungsjukdom då Corona främst attackerar lungorna.
Tycker att man ska leva på precis som vanligt. Livet är för kort som det är och gå runt och noja och undvika platser och människor känns bara dumt.
Gör som vid alla andra vintrar och vårar, tvätta händerna lite oftare och torka av mobilen ibland.

2020-03-02
Mikros
Mikros
Bebis på 6 månader

Vi lever på som vanligt, men min man är jätteorolig och har sagt att han vill ha barnen hemma om Coronaviruset kommer till vår lilla stad. Idag var vi på badhuset men hade han fått som han velat hade vi varit hemma. Jag anser att man inte kan låta detta inskränka på ens dagliga liv.

2020-03-01
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 8 månader

Vi har inte fått nån Info, men får jag veta att något barn precis varit i de drabbade virus länderna å går till förskolan så håller jag mer än gärna mitt barn hemma. Fast än det är dem som ska stanna hemma. Barn finns inte i risk zoonen men jag tar alltid de säkra före de osäkra.

2020-03-01
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...