App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

5 mån- HATAR att sova

Hej, Hur får ni era 5 månaders att somna? Våran tjej är väldigt pigg och alert och HATAR att sova.. speciellt på dagen. Jag får henne endast att somna liggandes ammande. Vilket är krävande och en dålig vana i längden. Känns ibland som om det är det enda jag gör om dagarna och kvällarna.. Lägger jag henne i sin säng direkt så tokskriker hon (Oavsett om hon är dåsig eller sover). Skulle vilja hjälpa henne att söva sig själv eller i alla fall kunna somna om när hon vaknar. Hur ser det ut för er?

2020-02-25
Mikros
Mikros
Bebis på 6 månader

Hej, min bäbis är strax över fyra månader nu och hon har börjat sova i sin spjälsäng sedan några veckor tillbaka. Det som funkar för mig är att lägga henne ner med en filt och sedan sätter jag på whitenoise och går därifrån. Så brukar hon vanligtvis prata med sig själv en stund och somna och börjar hon gråta så går jag in och ger henne nappen. Men först ser jag till att mata henne så hon är riktigt mätt innan jag lägger henne i spjälsängen. Lycka till:)

2020-02-26
Sweetdreams
Sweetdreams
Bebis på 6 månader

Sätt barnet i sele inåtvänd, börja sedan städa. Tids nog orkar dom inte hålla ögonen öppna.
Vänta sedan en stund innan du lyfter ur barnet ur selen.

2020-02-26
Onepiece85
Onepiece85
Bebis på 5 månader

Hej vi testade snuttefilt i vagnen och släckte ner såklart och hade på köksfläkten och körde fram och tillbaka öven en tröskel, ljudet från fläkten och vaggandet fick honom att somna tillsist. Om det var kris så fick han faktist sova natten i vagnen bara så jag kunde ladda en natt åtminstone. Kom ihåg att allt är tillfälligt lycka till!

2020-02-26
Dodosmamma
Dodosmamma
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...