App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid med 2a barnet och grov foglossning (v20+3)

Är gravid i veck 21(20+3) och har foglossning. Min förra graviditet hade jag ingen foglossning alls. Men nu hade jag ryggsmärtor och ont i beckbenet redan i v13. Jag har pratat med min barnmorska och hon rekommenderade att ta Alvedon vid smärta och hänvisa mig till VC. Igår natt kunde jag inte sova pga smärtor i högra låret! Samma sak nu hela morgonen, jag kan knappt gå pga mitt lår låser sig varje gång jag rör på mig. Vad ska jag göra för att bli bättre förutom att ta Alvedon vid smärta. Kommer VC hjälpa mig och jag ringer dit ?

2020-02-25
Salma0031
Salma0031
Gravid i vecka 27

Jag hade samma problem redan i vecka 20. Jag kunde inte gå, inte stå upp eller ligga. Det var hemsk. Jag sökte hjälp hos kiropraktor och det gjorde stor skillnad. Hade återbesök varje ca 5 vecka. Fram till 2 veckor innan förlossningen och det underlättade även förlossningen. Jag rekommenderar dig stark att söka hjälp hos en kiropraktor som har erfarenhet att behandla gravida med foglossning.

2020-03-03
Mini lilla
Mini lilla
nyfödd bebis

Jag har varit till både sjukgymnast och naprapat med mina foglossningar och tycker det har hjälpt litegrann. Även vattenträning har lindrat... typ gå runt i vattnet på den grunda delen eller väldigt lätt vattengympa.
Foglossningsbälte hjälpte inte mig så mycket, men det är absolut värt att prova.

2020-02-26
Kniin
Kniin

Prova foglossningsbälte och tens. Det hjälpte mig mycket.
Kan du kanske ta kontakt med en fysioterapeut? Det finns mycket man kan göra för att stärka muskulaturen runt omkring. Kanske till och med någon övning som går att göra även om du är gravid.
Hoppas att du hittar något som funkar för dig!

2020-02-26
Alvida
Alvida

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-02-25
Flavia Lindman
Flavia Lindman
Gravid i vecka 18
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...