App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

6 veckors skriker varje kväll

Måste bara få skriva av mig. Sen en vecka tillbaka har vår fina tjej skrikit otröstligt varje kväll. Det börjar mellan 18 och 20 och slutar nånstans mellan 20 och 23. Vi har prövat allt BVC säger att vi ska göra... Droppar, miniform, massage... Enda som återstår är pysventil. Jag får panik och känner fruktan varje dag när det börjar bli mörkt, jag känner mig som världens sämsta mamma och känner varje kväll att jag ångrar henne eftersom jag inte är en bra förälder som kan lugna henne. Jag känner varje kväll att jag bara inte orkar mer och känner mig hemsk som känner så. Övriga tider på dagen är hon hur fin som helst, och natten brukar också gå bra. Hur orkar man dessa skrik? Hur länge kommer hon hålla på så här? Hur överlever man helt enkelt utan att klandra sig själv och sabba relationen med sin partner?

2020-02-24
ememe92
ememe92
Bebis på 2 månader

Pysventil, rekomenderas starkt. Minifom . Lugn och ro.
Se även över din kost. Tex mejeriprodukter, kål, lök, stark mat osv.
Min regerar på mycket kål, linser och stark mat. Nu när bebis är 4 månader klarar jag äta allt med måtta utom för starkt.
Min första fick jag avstå kål och broccoli mm under hela amningen. ( vegetarian)
Skaffa hörselkoppor och försök hålla dig lugn trots att det är tufft.
Testa dig fram och håll ut.

2020-02-26
Onepiece85
Onepiece85
Bebis på 5 månader

Ja detta låter garanterat som kolik. Vår son som är 4 år idag hade det de 3 första månaderna.. Vi hade oxå provat allt vi tyckte miniformen va skit, däremot är fisflöjten bra! Men det jag har lärt mig är att ha rutiner! Och ha INTE för många sätt att trösta på, vi lindade in vår son i sin snutte (han älskar fortfarande snuttar hehe) vi hade en babysitter med vibrationer i och sen va det så klart amningen de va de 3 sakerna vi hade som tröst sen dansade hans pappa med honom oxå. Men grejen är att man vet inte va kolik beror på det bara är o de kommer gå över när han är 3 månader. Ta det lugnt o du ÄR INGEN DÅLIG MAMMA!!!! ❤️Du är den perfekta mamman för just ditt barn! Vår son hade koliken mellan kl 18-00 varenda kväll.. Så inför rutiner är mitt tips🤗

2020-02-25
MrsRoos
MrsRoos
Gravid i vecka 35

Vår son hade kolik i 3 månader och vi testade också allt. Alla typer av droppar, pysventil (hjälpte tillfälligt ibland), olika sätt att bära på för att hjälpa till med gaserna, kolikmassage osv.. Det enda som vi faktiskt tyckte hjälpte var när vi fick komma till rehab och att han fick akupunktur. Han kände ingenting (sov oftast under akupunkturen, som för övrigt tog typ 2 sekunder) och han fick gå 8 ggr.
Är ingen tröst när man är mitt upp i det, tro mig jag vet, men det kommer att gå över💗

2020-02-25
Marika A
Marika A
Bebis på 15 månader

Vill bara säga att jag förstår dig! Vår son var likadan dom första månaderna, många säger att det vänder vid 3 månader för oss tog de lite längre tid. Visa kvällar var kämpigare än andra. Var ett evig vaggande. Han vägrade napp, men kunde stundvis gå med på att ligga å tugga på den samtidigt som man strök över hans mage, hände att han fes endel emellan åt då. Även ljudet hårfönen eller så kallat white noise på mobilen kunde lugna honom kanske kan vara något att testa? Inget kul ljud men lite bättre än barnskrik, öronproppar är inte fel att införskaffa. Kolla även om ingen i omgivningen skulle kunna komma och avlasta för en liten stund om det skulle kännas bra för er. Jag testade även att dricka amningste (anis, kummin och fänkål) kändes som det lindra lite men kan ha varit slumpen också. Håller tummarna att något hjälper och att de går över snart för er.

2020-02-24
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 21
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...