App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

13 månader åldersskillnad

Hej! Som rubriken lyder så väntar jag vårat andra barn med bf runt slutet av mars. Jag undrar om de finns fler här som har "kort" åldersskillnad mellan sina barn? Tips och råd mottages gärna :)

2020-02-24
mammatilladrian
mammatilladrian
Gravid i vecka 40

Jag födde 5 barn på 6,5 år. Skiljer 27, 17, 22 och 14 månader på mina första 5. Nu är yngsta 5,5 år och jag ska föda vilken dag som helst.
Jag tyckte allt blev så mycket bättre och enklare med täta syskon. Chocken kom först med tredje barnet när mina två armar inte längre räckte...
Tips... finns mängder... men det viktigaste är att inkludera storasyskonet i allt. Låt syskonet hämta blöja, visa en leksak för lillebror. Beröm storasyskonet ofta. Be besökare ta med sig en present till storasyskonet (också, eller istället) och be de gratulera syskonet först. Be besökare hälsa och uppmärksamma syskonet innan de kommer till bebisen. Låt ingen ignorera första barnet för det triggar avundsjuka och negativitet. Ha stort tålamod och fräs inte åt syskonet för något den gör med bebisen, avled istället. Skapa inga negativa känslor inuti storasyskonet som förknippas med bebisens ankomst.
Resten löser sig =)

2020-03-13
zmiley
zmiley
nyfödd bebis

Hej hur är det med dig?
Snart bf? Så härligt👍👍😃

2020-03-12
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Hej!
Va härligt att läsa din upplevelse :)
Vi försöker inkludera Adrian i lillebror redan nu, pappa pussar och klappar på magen och berättar att här inne ligger din lillebror Adrian :) så gulligt att se

2020-03-12
mammatilladrian
mammatilladrian
Gravid i vecka 40

Ett tips sätt inte för högra krav på dig själv eller din in sambo

2020-02-27
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Jag har en Emma ljunga super viking syskon vagn

2020-02-27
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader

Hej och grattis!
Jag väntar min andra och det kommer vara knappt 12 månader mellan dom.
Som står innan, gör syskonet delaktig för att de förstår så mycket fast de är så små.
Jag har börjat kolla syskonvagn men inte bestämt mig än. Har inte något bra tips tyvärr men all lycka till!

2020-02-26
Mikaela9
Mikaela9
Gravid i vecka 25

Hej Jag Har 14 Månader Mellan Mina pojkar.
Det är det bästa jag gjort är att skaffa mina barn tätt
Vist Det Kan vara tufft men är helt underbart dom kommer få så nyta av varandra sen.
Mitt TIPS Är Att Göra din först föder ska delaktig och man tror dom inte förstår men barn fattar mer än vad man tror . Jag filmade mig och lille bror när vi var på BB och skickade till farmor som passade min son och min son som är 14 månader äldre han är så duktig han hämtar blöjor och han hämtar nappar.
Men man får vakta lillen med sitt liv heje där kan gå så fort för min son på 14 månader kan vara hårdhänt och öve. sno lille brors napp hehehe. Jag var på BVC för ca en månad sen ochfå när jag kom hem. Så gick min äldsta, till babyskyddet och skrek av lycka och tog bort nappen och pussade lille bror mitt hjärta smälte hehehe .
Nu är min ena snart 17 månader och lillen är snart 3 månader. Men jag har haft riktiga tuffa, dagar men offtast är det så bra så. När vi kom hem från BB så föll allt på plats på än gång.. Jagt sugen nu på en till men ska vänta att försöka tills nästa, sommar. För min kropp måste vila jag hade jätte tuff graviditeten pga att jag var gravid så tätt och har kroniskt värk och ledsjukdom så. Var extra tufft. Men om. Min kropp hade orkat hade jag velat ha en till men jag ammar jag har inte fått min mens en.
vist det var jobbigt att vara gravid och ha en liten men det funkade. Jag hade tufft med illa mående och kräktes hela graviditeten så var extra tufft min man fick vara hemma från jobbet visa, gånger
Jag vill inte vara negativ. Men är tufft med men det bästa jag gjort
I morgon ska vi till BVC med lille bror vacineras ocv vägas

Jag VILL SÄGA GRATTIS SÅ ROLIGT ATT NI SKA FÅ EN TILL DYRBAR SKATT.

2020-02-24
Zeldaevelina
Zeldaevelina
Bebis på 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...