App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Min pojk fick blodpropp, föddes även med CP skada.

När våran son föddes i V. 35 (akut kejsarsnitt pga inga rörelser), var han alldeles blå/vit. Hade inte fått någon näring eller syre det sista. 3dagar efter födseln skulle vi åka hem men hans trombosyt prov visade sig inte vara så bra så vi fick gå på en extra koll, visade sig att han hade en blodpropp i hjärtat 14×7mm stor. Vi åkte direkt till Göteborg & efter mycket om & men gjordes en öppen hjärnkirurgi. Efter någon månad av återhämtning fick vi åka hem på permission. Vi märkte efter ett ganska bra tag att han var sen i sin utveckling, varför visste ingen. Han skulle göra en MR på hjärnan men var tvungen att väga ca 10 kg, så vi fick en tid när han var ca 1 1/2år. Fick vänta över 6mån, men nu fick vi reda på att han har en CP-skada, vilken grad vet vi inte än eftersom han är ganska liten. Så nu väntas remiss till barn habilitering mm. Våran älskade fyller 2år i maj & har precis lärt sig att sitta själv ❤ Någon mer som vart med om liknande?

2020-02-22
Sofiakumpula
Sofiakumpula

Ja, vad skönt att ha någon att prata med! Jag lägger till dig, tack 🤗🥰

2020-02-22
Sofiakumpula
Sofiakumpula

Åh tack, kram tillbaka 🤗🥰

2020-02-22
Sofiakumpula
Sofiakumpula

Tack snälla 🤗🥰

2020-02-22
Sofiakumpula
Sofiakumpula

Hej. :) Vår förstfödde son har en CP-skada sedan födseln då han fick syrebrist i samband med förlossningen. Idag är han 3 år och har ganska nyligen lärt sig gå (ostadigt, men han går! *stolt*). Han ställde sig upp utan stöd först när han var strax över 2 år och då med en hel del träning kan tilläggas. Vi märkte hans CP-skada först vid ca 1,5 års ålder då han aldrig började gå.

Skulle du vilja ha någon att bolla med, ställa frågor m.m så ställer jag gärna upp. Önskar själv att jag hade haft någon att vända mig till som vart med om liknande. :)

Amanda Viktoria sellman på fb och amandavsellman på instagram. Tveka inte på att höra av dig! :)

2020-02-22
Vickan93
Vickan93
Barn på 3 år och 10 månader

Massa kramar till er som är så starka ❤️❤️

2020-02-22
Leab
Leab

♥️Vilken start för er alla♥️Vill bara ge er en varm o go kram

2020-02-22
8kee6
8kee6
Gravid i vecka 40
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...