App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Naprapat/Kiropraktor

Hej! Jag har haft en tvillinggraviditet och sedan en till graviditet. Detta har belastat min kropp och jag lider av smärta i bäcken, axlar, käken, ryggen, höfterna...hela kroppen kort sagt. Besökt sjukvården många gånger. Jag skulle nu vilja prova behandling hos naprapat eller kiroprakter. Min fråga är om någon känner igen någon mottagning som har kiroprakter eller naprapat inom Region Skåne? Alltså där man betalar valig patientavgift och högkostnadskort gäller? Ska man gå till privata kostar behandlingarna mellan 600-1000 kr per gång tyvärr. Tacksam för tips!

2020-02-18
Susan C
Susan C

Jag letade också som en galning efter någon inom region Skåne men blev aldrig något vettigt. Slutade med att ja betalde en massa pengar för detta men blev inte nöjd ändå.. Däremot hittade jag en (ja som kostar) men oj vad hon får smärtorna bättre, inget tjafs om att gå flera gånger o inte massa övningar hit o dit utan ren behandling!

Har stora ryggproblem (opererad) o dessutom foglossning nu men till henne kan jag gå en gång och så lättar smärtan omedelbart. I NV Skåne...

2020-02-23
emim
emim
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...