App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Fel räknat eller missfall??😭

Hejsan, jag behöver bolla tankar om någon annan har upplevt detta?? I fredags så fick jag sjukt ont där nere (kändes som en starkare mensvärk) och om jag följer upp hur många veckor min lilla ska vara så ska jag vara i v.12 (11+0) men jag började få bruna flytningar och pytte lite blod på lördagen så vi bestämde oss för att åka in.. jag gjorde ultraljud för första gången och den var lika stor som att den skulle vara i v.6 / v.7 nu.. och hon såg inget hjärta som slog... Men hon ville inte utesluta att det skulle vara ett missfall.. men jag har små blödit nu sen i lördags och jag känner förkyld symtomer (håller koll på min temp om jag får feber så får jag bara ringa?).. min fråga är ; är det nån som har upplevt samma och har barn idag eller kom missfall sen för er? För just nu kan jag inte tänka positivt alls 😭

2020-02-17
Gravid i vecka 12
Gravid i vecka 12

Ja jag tyckte också att det var konstigt.. Hon var vädligt stressad samt så tyckte jag att hon var okunnig med uldraljudsmaskinen då jag fick se fostret i 2 sekunder och hon tryckte på alla möjliga knappar som hon inte skulle trycka på. sen dök gulasäcken upp igen. Hon såg inget som visade på missfall då allt såg fint och normalt ut men med mina veckor och vad som var på ultraljudet så skiljer det sig 6 veckor. Men jag ska på återbesök på måndag då hon ville vänta 1 vecka och då får jag svaret om det är ett missfall eller om min kropp är konstig och det är fel räknat. Känner bara det att när man är helt ny på detta så är dem inte speciellt duktig med att lugna ner en..
Jag försöker tänka positivt men rätt så svårt nu när man vill ha barn 😔❤ men tack för din omtanke!❤

2020-02-18
Gravid i vecka 12
Gravid i vecka 12

Denna kommentar har tagits bort av dess författare.

2020-02-18
Gravid i vecka 12
Gravid i vecka 12

Men om inget hjärta slog och hon inte ville utesluta något, ska hon inte då ta ett noggrannare titt eller är det likxom ” åk hem och se själv” ?!?!?!?

Oh lider iallafall med dig.... så många kramar till dig och ge inte upp oavsett ska du va stark 💕

2020-02-17
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader

Om inget hjärta slår i vecka 12 så är nog sannolikheten stor att det är ett missfall tyvärr

2020-02-17
Asamea
Asamea
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...