App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hur nattar ni era barn??

Hej! Min son är 9 månader och full med energi trots att han är supertrött. Vi har från att han var ännu mindre sjungt och vaggat honom till söms, finns inte en chans att bara lägga han i sängen för då kastar han sig upp väldigt fort. Jag känner att detta inte funkar i längden, behöver träna bort detta och lära honom att både somna och sova ensam. På kvällarna är det dock inga problem då vi lägger oss brevid han med en flaska välling. Hur gör ni med era barn om dagarna när de ska sova??

2020-02-16
Mammamu2
Mammamu2
Bebis på 10 månader

Jag har oftast fått mina barn att somna i vagnen, vid hemskt dåligt väder har vi sonat inne tillsammans.

Än så länge behöver min 2-åring en liten sovstund eller en lång men ibland kan den tas bort helt.

mellan tjejen slutade att sova helt runt 18 månader och min äldste sov nog på dagtid tills han var nästan 4. Men han kunde utan problem sen somna i vanlig tid. Det är så olika.

Mina barn somnar gärna en stund i ttraktorn om det finns tid för traktoråkning då.

2020-02-17
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

När min son var i samma ålder tog sov vi oftast tillsammans efter lunch eftersom att jag ofta var trött då med efter dålig nattsömn.
Var jag var på språng somnade han alltid i vagnen. Så det var sällan några problem annat än att dagarna kretsade mindre kring vad JAG ville göra och mer vad sonen behövde. Så vi var mycket hemma när jag visste att det var dags för middagslur.
Vi har alltid samsovit och då har han fått ro även när han ska sova på dagen om jag legat jämte. Sen har han i perioder haft svårt att varva ner och då har jag ibland gett upp och så får han helt enkelt hoppa över en sovstund och vara uppe.
Det var nog kring 9-10 månader som vi märkte att han behövde mindre sömn på dagen, men alla barn är så olika. Mycket händer i deras små huvuden och det kan göra dem oroliga och då kan man behöva se över sina rutiner och ev ändra något för att det ska fungera bättre.
Barnen utvecklas konstant så något som fungerade för en vecka sen kanske inte fungerar idag.
Kom ihåg att det viktigaste är att du och barnet mår bra🥰 ibland får man testa sig fram och kom ihåg att inte ha för höga krav.
Det är det viktigaste jag lärt mig efter mitt barn, lägg bort alla krav och ta var dag i sänder...

2020-02-17
Premiemamma
Premiemamma
Barn på 2 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...