App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Mat på resan

Snart åker hela familjen på efterlängtad semester och vi ska vara borta två o en halv vecka. Det jag funderar på är hur ni andra som varit borta två veckor (eller mer) gjorde med maten till er lille. Sonen är sju månader och äter burkmat, gröt o klämmisar. Ni som rest med era barn som precis börjat med burkmat, tog ni med er för hela resan? Är det värt att bunkra upp? Det går att få tag på barnmat på resmålet men är inte så sugen på att leta efter det de första man gör och tänk om han inte gillar det??

2020-02-15
Eulalia123
Eulalia123
Bebis på 8 månader

Vi tog med mat så det räckte hela resan. Även om det finns på resmålet så brukar det va betydligt mycket dyrare. Klämmisar och burkmat va dubbelt så dyra där vi va. Finns säkert billigare ställen, men som du säger så kanske man inte vill börja med att jaga mat. Så har ni plats i väskan skulle jag ta med. :)

2020-02-17
Malin_
Malin_
Bebis på 11 månader

Vi har inte rest med så små barn, men ändå haft problem med att hitta tex välling och barnmat utan socker! Det är tydligen rätt vanligt, eller har vi haft otur, att man tillsätter en rejäl dos socker för att få barnen att äta mer...

2020-02-16
solskensmamman
solskensmamman

Jag hade rekommenderat att du tar med dig allt härifrån. Så är du 100% säker på att barnen kmr äta å gilla det. Sen är de ju tråkigt å springa runt leta efter just burkmat å aå som du skrev tänk så gillar barnen inte de. Så mitt tips å som jag har gjort tagit med mig allt man kan :)

2020-02-16
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...