App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ledsen, ångest och frustrerad v33

Jag är i v33 och har senaste veckan fått betydligt lättare till gråt och frustration. Jag gråter en hel del och kan känna en sådan enorm frustration och uppgivenhet till hela gravditets och barngrejen och hur jävla orättvist det är att kvinnor ska bära hela bördan och partnern (om det är en man dvs) kan leva på livet precis som vanligt. Dricka alkohol, gå på fest, planera in massa aktiviteter några få månader efter vi fått vårt barn osv. Är det fler som känner igen sig eller har jag blivit galen? Jag blir så arg att jag blir ledsen och gråter hejdlöst. Känner mig extremt ensam i min graviditet just nu ...

2020-02-15
nyfödd bebis

Hej! Du ska såklart inte behöva gå och må dåligt. Finns så mycket bra hjälp att få via mvc.
Men undrar lite.. har ni obalans när det kommer till ansvarsfördelning osv hemma? För mig var det självklart att både jag och sambon levde det där livet när vi inte festade eller spontant hittade på grejer med kompisar etc när barnen kom. Så jag har aldrig ens resonerat i dessa banor. Det är klart att killar rent fysiskt snabbare KAN göra mycket innan kvinnan kan, men är det där din partner är? Hen kanske ser fram emot att lämna sånt bakom sig?
Vad jag dock vet är att min sambo många gånger känt sig lite avis på att det är jag som varit gravid för jag fått så mycket mer tid med barn genom amning osv.
Men mitt tips är, prata med mvc. Om det är så att din partner resonerar så som du tänker/skriver tycker jag ni ska samtala med någon tillsammans. Barn är ett megaansvar och det delar man på!

2020-02-15
Mislan
Mislan
Barn på 1 år och 8 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...