App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Bebis som har börjat sova dåligt om nätterna

Hej! Min bebis på nu 4 månader har sedan han var 2 månader sovit väldigt bra om nätterna. Han sover med mig i sängen vid bröstet och vaknar 3-4 gånger för ett snabbt mål med bröstmjölk. Detta sker lite i sömnen och har fått sova väldigt bra båda två. En vecka innan han fyllde 4 månader började han vakna varje eller varannan timme och vara ledsen. Testar att ge honom bröstet men det är inte för att han är hungrig som han vaknar. Är det någon som har någon förklaring till detta eller har haft det likadant?:)

2020-02-14
rebeccass
rebeccass
Bebis på 9 månader

Hade samma sak vid 4 månader... Det blev bättre vid 5 månader. Bebisarna utvecklas på så här konstigt sett. Läs mer om bebis utvecklingsteg

2020-06-02
Haannna
Haannna
Bebis på 6 månader

Där händer nåt kring fyra månader och sömn, väldigt vanligt att bebisar börja sova lite sämre kring fyra månader. Googla och läs lite om fourth month sleep regression. Vände igen för oss när bebis var 6 månader.

2020-02-16
MizzzJ
MizzzJ

Vi hade samma problem, vid fyra månader så började han vakna varje timma för tröst. Vi tror det berodde på att tänderna började komma in, kliade i munnen. Sen så började han hänga med mer och jag gissar på att det medförde en del drömmar.

2020-02-16
Adlit
Adlit
Gravid i vecka 24
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...