App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid med 4e barnet

Hej alla. Så här är det. Idag har vi 3 barn. En dotter på 9 år och 2 pojkar på 4 och 5 år. Alla barnen har länge varit sugna på ett syskon men vi har sagt absolut inte nu. Har använt p piller och i förrgår plussade jag på ett grav test. Hjälp panik först. Vet inte alls hur vi ska orka detta nu men skulle aldrig kunna tänka mig abort. Någon annan som haft många barn och blivit oplanerat gravida? Hur gick det? Tips tack :)

2020-02-11
Cissan25
Cissan25

Å så roligt för dig Grattis :)
Å tack. En stor familj är ju härligt. Nej abort är otänkbart när man lever som en familj å annars med för mig. Så börjar vänja mig vid tanken nu. Ja usch blir nog jobbigare desto äldre man blir fast nu blir du nog ung på nytt :) så blev det med min mamma 42 år när hon fick en oplanerad. Han är idag 18 år. Lycka till du med

2020-02-11
Cissan25
Cissan25

Har precis fött mitt femte barn som verkligen inte var planerad. Men för mig är abort otänkbart. Syskonen har mestadels tagit det bra, precis som de flesta runt omkring. Själv tycker jag att det var ganska tuff graviditet, men jag blir ju trots allt 45 i år. Men jag tror aldrig att man ångrar ett barn, även om man inte har tänkt sig fler.
Grattis o lycka till!

2020-02-11
linadam
linadam
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...