App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vild 8 månaders och orolig mamma.

Hej, Jag har en fantastisk son på 8 månader, sedan start har han varit väldigt nyfiken och energisk. Men senaste månaderna har han blivit mer vild än tam och att sätta på honom blöja eller kläder är för närvarande en kamp. Han är överallt och hela tiden. Är detta normalt eller bör jag oroa mig? Han är väldigt framåt, glad, lättlärd och härlig i övrigt. Ni med barn som fått adhd diagnos, hur var era som bebisar?

2020-02-10
BFmaj2019
BFmaj2019
Bebis på 10 månader

Förstår dig precis! Äldsta sonen var likadan från dag 1! Det var ofta väldigt jobbigt och påfrestande. Speciellt när mina 2 bästa vänner fick barn samtidigt och deras var långt ifrån lika energiska.
Idag är sonen nyss fyllda 3 och är fortfarande framåt och har otroligt mycket energi, MEN det har blivit bättre! Tack gode gud! Haha! Nu får jag åtminstone stunder med honom då han kan sitta och gosa i famnen eller pyssla med något.
Vet att det är svårt (vet inte hur många gånger jag själv googlade adhd-diagnos på småbarn när jag var i din sits och fram tills han var ungefär 2 år) men försök att se det som något positivt att ditt barn vill röra sig och utforska världen. Du behöver inte oroa dig före åtminstone 3 års kontrollen och skulle ditt barn ha adhd så är det okej också.

2020-02-13
idakatarina91
idakatarina91

Min dotter är nio månader och hon har alltid varit väldigt energisk, nyfiken, framåt osv. Också haft perioder då det varit nästintill omöjligt att klä på kläder/blöja men jag ser det som något positivt att hon vill utforska världen och se sig omkring. Hon klättrar på mig och drar och sliter i allt, hon kan inte sitta i famnen och bara mysa, förutom när hon ska sova. Jag tror inte att det är onormalt eller att du behöver oroa dig för någon diagnos. Bejaka att ditt barn är nyfiket, det kommer ta honom långt i livet! Försök underhålla din bebis (sånger, distrahera med något annat som han kan hålla i handen) när du ska klä på honom eller göra annat som inte är kul enligt honom (du gör säkert det redan).

2020-02-10
Mammatillmilica
Mammatillmilica
Bebis på 10 månader

Vår son är precis likadan och har varor sedan dag 1. Han är inte still en enda sekund. Man blir överlycklig om han skulle sitta still i knät i mer än 20 sekunder. Kläder, blöja är en kamp. Tur det finns byxblöjor så man kan dra på en blöja i farten :)

2020-02-10
Linfra90
Linfra90
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...