App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Inte alltid bara bra.

Nån mer än jag som känner att graviditeten inte bara är en dans på rosor utan att de är riktigt jävla jobbigt i mellan åt? Har bf i början på juni, så har ca halva tiden kvar. Jag och barnets pappa är inte tillsammans men vi är kompisar och har vill vara delaktig. Men jag känner bara att jag vill att allt ska bara över nu! Jag älskar redan de går barnet så jag ångrar inget, men kan knappt prata om graviditeten för jag bara grinar och tycker att allt är jobbigt då folk frågar saker. Vad kan jag göra för att det inte ska bli en så hämsk upplevelse? Som de känns nu vill jag aldrig få igenom de här igen.

2020-02-09
Jesssvensson
Jesssvensson
Gravid i vecka 32

De är inte kul att vara gravid, jag har 80dagar kvar till bf och känner mig stor som ett hus redan , osmidig och klumpig och allt tar en sån himla tid.
Kan knappt sitta för jag har svårt att andas då magen och brösten är så stora och ihoptryckta. Kan inte stå en längre tid eller gå länge sträckor för jag har foglossning fram så hela partiet mellan mage och fiffi värker konstant.
Sova ska vi inte ens prata om.... hjärnspökena sen... kan få såna psykbryt på kvällar/nätter att jag skäms så otroligt dagen efter och när jag tänker tillbaka känns det som jag varit riktigt berusad kvällen innan för handlingarna varit helt överdrivna.

Jag tror vi i sommar kommer se tillbaka på gravtiden å skratta, hur tufft det än är så kommer det sååå vara värt det! Vi får hålla ut och ta stöd från nära.
Kramar!

2020-02-13
FamS9
FamS9

Jag skulle rekommendera att du pratar med din barnmorska. Det kanske finns en kurator knuten till mvc med lite bättre insyn och förståelse för vad som händer under en graviditet.
Sen finns det såklart dagar när det verkligen suger att vara gravid, men när dom dagarna börjar vara fler än dom bra tycker jag man ska be om hjälp.

2020-02-12
Kniin
Kniin

Min graviditet har präglats av mycket känslor och tankar och hormoner som ”förstört” en del av min upplevelse. Jag kräktes mycket i 1,5 månad sen mådde kroppen bra men då tog huvudet över. Har bara fått tackla de så gott de går. Märker på mina bra dagar att det är hjärnspöken men har nog aldrig mått så dåligt psykiskt eller tänkt så mycket som när jag varit gravid

2020-02-09
Mändy
Mändy
Gravid i vecka 37

Illamåendet har som tur är gått över för mig, hoppas bara inte att jag får tillbaka de senare. Kan inte exakt sätta fingret på vad de är som gör att jag känner så här, men har konstant ont i ryggen, gissar på tidiga foglossningar, och jag bara vill grina hela tiden. Har haft problem med nedstämdhet tidigare å känner att jag är tillbaka där då de var som värst..

2020-02-09
Jesssvensson
Jesssvensson
Gravid i vecka 32

Ja jag känner bara fy f*n för att vara gravid! Väntar andra barnet och undrar hur jag kunde ge mig in på detta igen.. mår illa konstant, kan knappt äta, spyr emellanåt de tar verkligen väck glädjen, vill bara ha min kropp för mig själv och få må bra och ha ork att göra saker samt kunna ta hand om mitt barn. Vet inte riktigt vad jag ska säga eller ge för tips för att du ska må bättre. Vad är det som gör att du tycker graviditeten är jobbig eller som tar bort glädjen?

2020-02-09
Ostbåge91
Ostbåge91
Gravid i vecka 22
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...