App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Stånd typ jämt?

Min sambo och jag har varit ihop i många år, och vårat förhållande är inte jättebra tyvärr. Vi har inte haft sex på väldigt länge och jag har ärligt talat inte haft lust heller. Men han får stånd typ så fort han tar i mig. T.o.m. om jag är ledsen och han tröstar mig så kommer det där ståndet. Jag fattar inte riktigt det, känns inte speciellt mysigt om man är ledsen. Har haft ett förhållande tidigare och där kunde vi vara nära utan stånd hela tiden. Blir väldigt avtändande det här. Man vill ju inte söka tröst hos nån som inte ens kan kramas utan att få stånd. Är det normalt eller hur har ni det?

2020-02-09
Dragonfly78
Dragonfly78
Barn på 3 år och 5 månader

Känner igen detta . Levde men en bra och snäll man men han blev alltid upphetsad av minsta lilla ömhet från min sida. Det nötte ner mig totalt. Slutade med att jag inte ville bli kramad alls och blev till slut äcklad av hans Beröring för att jag typ visste att det var ”tvunget” att leda rill sex annars blev det dålig stämning och han kände sig otillräcklig osv . Fick kommentarer som ”vadå är det inre bra att jag tycker att du är sexig”.

Genom Instagram och att ha pratat med andra tjejer om detta har jag förstått att det är vanligare än vad en kanske tror. Du är inte ensam!
Tror dessvärre många killar har svårt att visa känslor på något annat sätt. Sex =närhet. Går inte göra på något annat sätt osv.

Har ni diskuterat öppet om detta och hur du känner? Och vad konsekvensen av det blir? 💓 svår grej men väldigt viktigt . Jag pratade massor med min dåvarande partner men dessvärre fick jag inget gehör så valde att skilja mig och mår mycket bättre idag men har märkt att jag liksom får öva i min nya relation på att närhet faktiskt inte innebär krav utan det är en rättighet jag ger bort som jag också kan ta tillbaka och i början fick jag stora ångestkänslor av att min nya tog i mig/ ville kramas osv. Så fick inse att de åren påverkade mig mer än vad jag trodde trots att jag trodde att jag gjorde allt ”frivilligt”. Blev lite som känslomässig utpressning har jag insett:


Lycka till !

2020-02-09
Freudberg
Freudberg
Bebis på 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...