App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Tidigt plus, eller s.k. "spökstreck"?

Hej! Jag har enligt min Flo-app mens om ca 3-5 dagar (lite oregelbunden mens, några dagar hit eller dit) och har redan igår och idag plussat vääldigt svagt, men ändå synligt! Är såklart överlycklig, men samtidigt känns det så osäkert. Jag vet att ett plus är ett plus, men ändå så sitter man här och tänker att det är för bra för att vara sant. Är det vanligt att man plussar så tidigt? Har använt Rfsu teststickor. Jag vet att ägglossning skedde nångång mellan 28-29/1 då jag tog ägglossningstester. Fick plus på ÄL-test den 27 och 28, sedan minus den 29. Har ni andra någon erfarenhet av att plussa tidigt? Och hur gick det för er i så fall? Tacksam för svar!

2020-02-08
Bran
Bran
Gravid i vecka 11

Hej!
Jag var i precis samma sits fram till nån timme sedan. Har gått flera dagar och känt på mig att det har varit något. Skulle ha fått min mens i tisdags men den dök aldrig upp och den är ALDRIG sen. Sa direkt till min sambo att vi måste testa. Tog test igår onsdagkväll och det var jätte jätte svagt men man såg ändå något där. Tog imorse igen och då syntes det där strecket igen men min sambo har inte trott på det så jag har också blivit tveksam. Sen tog vi ett digitalt test nu ikväll och där stod det ”Gravid 1-2”. Är inne i ett lyckorus just nu och allt är så himla sjukt bara!!

2020-02-27
anna6483
anna6483
Gravid i vecka 9

Jag har alltid plussat tidigt med alla mina barn. Plussade i torsdags själv, det var ett svagt streck. Jag har en massa molande. Som om mensen var på G.

2020-02-08
Jenita82
Jenita82
Gravid i vecka 12

Aa . Ja plussa också tidigt tidigt, och de gick väldigt bra från den Dag :)

2020-02-08
Ledis mama
Ledis mama
Barn på 1 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...