App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Svårt att somna

Hej! Jag och min dotter har ett problem med att kunna ligga ner och slappna av. Hon är 7 månader nu och så fort hon måste ligga ner någonstans blir hon galen! Hon bryter alltid ut hysteriskt gråt när hon läggs ner i säng, vagn eller spjälsäng. Problemet med detta gör att hon har väldigt svårt att somna på egen hand som alla ”experter” rekommenderar en att man ska träna på att göra... De enda sätten vi kan få henne att somna på är att hon vaggas till söms i vagnen sittandes, för att sedan fälla ned sittdelen när hon väl har somnat. Eller att äta sig till söms med flaskan. Det är så frustrerande när hon är otroligt trött och bara kliar sig i ögonen, men ändå inte kan slappna av när vi ligger tätt intill varandra och jag buffar henne i rumpan, klappar henne, sjunger för henne, pratar med henne. Snälla hjälp mig med era tips som kan hjälpa mig med att få henne lugn och slappna av när det är sovdags!

2020-02-06
Julialb
Julialb
Bebis på 9 månader

Ja det kan hon . Hon satt igårkväll i sin säng men behövde ha leksaker för annars blir hon bara uttråkad och ledsen. Men när hon hade tröttnat på det tog jag upp henne och la henne bredvid mig och vi tittade på babblarna... somnade på 9 minuter då! Helt sjukt!
(Känner sig som en usel mamma eftersom det är ”totalt förbjudet med skärmar innan läggdags”, men det funkade. Vet inte om det var en engångsgrej eller inte).

2020-02-07
Julialb
Julialb
Bebis på 9 månader

Kan hon sitta? Jag lägger aldrig min son ner i sin säng utan sätter honom så att han får lägga sig ner själv när han känner sig redo. Han blev nämligen jätte arg när man la honom ner när han var ca 6-7 månader. Men, det kan ju ta sin lilla tid. Så man får ha bra tålamod 😅

2020-02-06
Vickan93
Vickan93
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...