App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Munkpeppar

Hej! Jag har för kanske bara någon vecka sedan börjat ta munkpeppar tabletter, har hört att det kan funka. Då vi försökt nästan ett år nu och det inte blivit något har jag dock börjat släppa lite på det och håller inte längre koll på ägglossningarna osv för att jag antagligen tänker för mycket på det men ta en tablett om dagen kan väll inte skada :) tänkte bara höra om någon av er testat munkpeppar och hur det gick för er? Fick ni några biverkningar? Jag har redan fått en liten blödning som antagligen kan höra ihop med detta då jag inte ska ha mens förens om minst en vecka eller nåt (inte superkoll längre somsagt) vill gärna höra era erfarenheter! :)

2020-02-03
Daxförbebis
Daxförbebis
Försöker

Det är ingen som kan bevisa hur länge ni försökt, säg att ni inte skyddat er på över ett år och försökt aktivt i lite mindre än så. Så sa vi, i vården måste man alltid överdriva för att få hjälp. Lycka till!

2020-02-09
FamS9
FamS9

Jag har redan försökt söka hjälp både på fertilitetsklinik, vc och kvinnokliniken men ingen som vill hjälpa mig ännu då det absolut måste ha gått minst ett år.. Dom sa även i telefon att det kan säkert bero på att jag tänker för mycket (vilket jag själv inte tycker jag gör alls mycket) men får helt enkelt utgå från det sålänge :/

2020-02-09
Daxförbebis
Daxförbebis
Försöker

Efter ca 7-8 månader utan graviditet började jag ta munkpeppartabletter. Då tog det sig! Om det hade med tabletterna att göra har jag ju dock ingen aning om :)

2020-02-03
Lojjsan_
Lojjsan_

Tror tyvärr inte på massa preparat som ska hjälpa till. Då de kan vara något större som ställer till det.
Vi försökte en massa olika, sök hjälp istället så får ni riktig hjälp’! Processen när ni sökt kommer oxå ta lite tid så hade jag varit er hade jag kontaktat närmaste Reproduktionscentrum.
All lycka till er, hoppas verkligen det går för er snart, glöm inte att ni inte är ensamma!

2020-02-03
FamS9
FamS9
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...