App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid med spiral

Jag har haft spiral sen maj förra året. utan några bekymmer. Senaste dagarna har jag har ont i bröstvårtorna. Brösten har blivit mycket större . det spänner och sticker i magen och jag mår illa. Har inte haft mens sen jag satte in spiralen men hade ägglossning för Nästan tre veckor sen. Det borde ju inte gå bm sa att spiral är säkert som sterilisering... eller min kropp har fått fnatt 😣

2020-02-02
Bebis på 15 månader

Jag har haft kopparspiral i 3 år och blev under min senaste ägglossning gravid, är nu i v.11. Jag drog min
Spiral dagen efter jag tog ett positivt graviditetstest, Barnmordkan sa då att det fanns risk för missfall. Fick sedan gå på ultraljud några dagar senare (i v.5) och då syntes ägget i livmodern, slapp alltså utomkvedshavandeskap. Trodde också att kopparspiral var 100% säkert. Jag blödde sedan mycket under en dag i v.9 Och gick på akuten och tog ultraljud, lilla ostkroken levde med ett flimrande hjärta :)

2020-02-11
majahemma
majahemma
Gravid i vecka 17

Hej. Är själv gravid trots spiral. Min bm sa likadant. MEN jag har förstått att det är såå myclet vanligare än man tror. Men folk frågar oftast inte om man blev gravid med spiral eller inte utan mer hur man mår. Mött många chockade Bm den senaste perioden, då de inte heller stött på jättemånga fall.

Jag, Likt många andra var superorolig tills man vet. Om du är orolig köp ett Clearblue digitalt test. Skulle det visa sig att du är gravid! Få inte panik. Har själv läst sönder på ämnet senaste veckan och kom till mitt första barnmorskebesök med skyhög oro och panik för missfall. Lita på din kropp. Vill ni behålla en ev. graviditet ta dagen som den kommer och gör de bästa av situationen :)

Vill ni inte behålla går ni den vägen.
Vill ni behålla, våga lita på din kropp. Småblödningar är normalt. En konstig klump betyder inte nödvändigtvis missfall. Se till att få tid på gyn för uttag och efterfråga även ultraljud vaginalt(beror på lit ehur långt gången man är )

Lycka till vad ni än hamnar i.

Kram från en som har ett litet litet mirakelhjärta innuti sin livmoder. Allt är som det ska och vi har samma förutsättningar som de utan en spiral

2020-02-06
Spiralmirakel2020
Spiralmirakel2020
Gravid i vecka 14

Jag blev gravid med min hormonspiral🤷‍♀️ har ett levande bevis som är 4 mån idag💁‍♀️

2020-02-06
Sladdis2019
Sladdis2019
Bebis på 5 månader

Jag har haft min i snart 2 år men jag börjar fundera på om jag är gravid igen trots allt, ska ta ett test snart. Har fått en del gravidsymptom men det kanske inte är nåt.

Hoppas att det är falskt alarm för mig men är det inte det så välkomnar vi en till trots allt.

2020-02-04
ma78
ma78
Barn på 2 år och 3 månader

Det var många gånger som kah trodde att jag var gravid för att min kropp fick fnatt när jag hade spiral 😅 nu slutade det för mig att min spiral tagit sig ut utan att jag märkt det och jag blev gravid ändå men det är väldigt ovanligt 🙂. Om du tror att du kan va gravid lugnade det mig iaf att ha några test hemma och kunna få lite sinnesro.

2020-02-03
Matildauppling
Matildauppling
Gravid i vecka 25
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...